BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,80
ALTIN 2.443,41
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

İstifa eden Ziya Selçuk'tan teşekkür mesajı! Yeni Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer oldu

 Milli Eğitim Bakanlığı görevinden affını isteyen ve talebi kabul edilen Ziya Selçuk, bugün itibarıyla bakanlık görevinin sona erdiğini belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Türk milletine, eğitim camiasına ve birlikte görev yaptığı arkadaşlarına teşekkür etti.

Abone ol

Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayımladı.

Mesajında, görevinin bugün itibarıyla nihayetlendiğini aktaran Selçuk, "Bana ülkemin çocukları için çalışma imkanı sağlayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum. Milletimize, eğitim ailemize, birlikte görev yaptığım Bakan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Selçuk, Milli Eğitim Bakanlığı görevine atanan Mahmut Özer ve yeni bakan yardımcılarına da görevlerinde başarılar diledi.

Oktay'dan teşekkür mesajı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ziya Selçuk'un bakanlıktan istifası sonrası sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayınladı. Yeni bakan Özer'e de başarılar dileyen Oktay, mesajında şunları söyledi;

Milli Eğitim Bakanlığına atanan Sayın Mahmut Özer’e içtenlikle başarılar diliyorum. Görev bayrağını devreden Bakanımız Sayın Ziya Selçuk’a ise bugüne kadarki samimi gayret ve örnek katkıları için yürekten teşekkür ediyorum.

SÜLEYMAN SOYLU : Sizi seviyoruz Ziya Hocam!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Ziya Selçuk için bir mesaj yayınladı. Twitter hesabından attığı mesajda ' Sizi seviyoruz Ziya Hocam' yazdı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Eyyam-ı bahur sıcakları bitiyor! Yangın bölgesi Antalya'ya yağış geliyor Muğla'ya da bakın!
Foto Galeri Eyyam-ı bahur sıcakları bitiyor! Yangın bölgesi Antalya'ya yağış geliyor Muğla'ya da bakın! Galeriye Gözat