BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,85
ALTIN 2.428,58
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İstanbul'da fotoğrafçı gelin odasına girdi! Her şey bir anda oldu kabusu yaşadılar

İSTANBUL'da Özlem-Mustafa Kanık çifti, fotoğraf ve video ekipmanlarını astığı yangın musluğunun patlayıp gelin odasına su basmasına neden olan fotoğrafçı Özkan Taşkıran’a 12 bin liralık tazminat davası açtı.

Abone ol

İstanbul’da yaşayan Özlem ve Mustafa Kanık çifti, 1 Eylül 2020 günü dünya evine girecekti. Düğün salonu ile anlaşıldı, fotoğraf işini de 7 bin lira karşılığında düğün fotoğrafçısı Özkan Taşkıran üstlendi. Taşkıran düğünden hemen önce ekipmanlarını gelin odasındaki yangın musluğuna astı. Kimsenin olmadığı sırada yangın musluğu ağırlığa dayanamayarak patladı ve gelin odası sular içinde kaldı.

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne avukatları Eyüp Can aracılığıyla başvuran Özlem ve Mustafa Kanık, gelinlik konseptiyle uyumlu olan damatlığı kullanamadıkları için büyük hayal kırıklığı yaşadıklarını belirtti. Anne ve babalarının kıyafet telaşına düştükleri için gelen misafirlerle ilgilenemediklerini öne süren çift, yaşanan kargaşada anlaştıkları dış mekân, düğün konvoyu ile düğün salonuna giriş video ve fotoğraflarının da çekilemediğini belirtti.

Damatlık baştan aşağı ıslandı
Çiftin iddiasına göre, 80 adet fotoğraf için daha sonrasına çekim sözü veren Özkan Taşkıran bu sözünü de yerine getirmedi. Yaşadıkları olumsuzlukların gelin ve damat üzerinde ciddi bir acı, elem ve üzüntüye neden olduğunu belirten avukatları, 2 bin lira damatlık bedeli ile 10 bin lira manevi tazminatın faiziyle birlikte düğün fotoğrafçısından tahsilini istedi. Olayda damadın kıyafeti de baştan aşağı ıslandı. Damat evden getirttiği bir takım elbiseyle düğüne katıldı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Ankara'da annesinin odasından ses duyan genç delikten bakınca şok oldu! Çıplak halde...
Foto Galeri Ankara'da annesinin odasından ses duyan genç delikten bakınca şok oldu! Çıplak halde... Galeriye Gözat