BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,84
ALTIN 2.437,28
HABER /  İNTERNETHABER TV  /  ASTROLOJİ

Her durumda öne çıkmaya çalışan burçlar hangileridir? 2 dakika ilgi görmezlerse deliriyorlar

Bazı burçlar vardır ki, girdikleri her ortamda dikkatleri üstüne çektikleri için bir an ilgi üzerlerinden çekildiğinde kendilerini kötü hissederler ve bunu kaldıramazlar. Peki o burçlar hangileri? İşte her zaman ve her ortamda en ön planda olmaya alışan ve ön planda olmak isteyen o burçlar... İlgisizliğe gelemiyorlar...

Abone ol

Bazı burçlar vardır ki alımları sayesinde her istediklerini yaptırır ve bakışları bile anlam taşır. Yüksek enerjileri sayesinde karşısındaki kişiyi kolaylıkla etkilemeyi başaran bu burçlar, bir bakışlarıyla bile istedikleri kişiyi kendine bağlayabilir ve etrafında pervane yapabilir. İşte bu burçlara mensup olan kişiler, girdikleri her ortamda ilgi odağı haline gelmeye alışık oldukları için ufacık bir ilgisizliğe bile tahammül edemezler. Bu burçlardan biriyle karşılaştığınız takdirde, etkisi altına girmemeniz söz konusu bile değil. Bu burçlar, yüksek enerjileriyle bulundukları ortamda en çok ilgi odağı olan kişiler olduğu için ilgisizliğe asla gelemezler. İki dakika bile ilgisiz kalsalar, bu durumdan çok rahatsız olurlar. Özellikle onların bulunduğu bir ortamda başka birine daha çok ilgi gösterilirse, bu durum karşısında sinirlenebilirler. İlgi bağımlısı burçları sizler için derledik. Bakın o burçlar hangileri...

Aslan burcu

Aslan burcunu etkilemek istiyorsanız ona göstereceğiniz gerçek bir ilgiyi sonuna kadar vermelisiniz. Aslan neşesiyle ve samimi tavırlarıyla girdiği ortamlarda dikkat çeker. Bunun haricinde sizden görüceği ilgi ise onu size bir adım daha yakınlaştırır. İlgi bağımlısı olan bu burç karşısındaki kişiden en saf temiz duyguları görse bile yeri geldiğinde şımartılmak ve övgüyle anılmak en büyük zaafıdır. Değer gördükleri ve önemli olduğunu hissettikleri her ortamda barınabilirler. Kendisini kolayca sevdiren aslan en ufak bir pürüzde pençelerini çıkarmaya hazırdır. 

Başak burcu

Başak burcu huzurlu olduğu her ortamda mutludur fakat nadir olarak insanlara güvenir ve hayatına dahil eder. Bundan dolayı bir başağın saygısını ve ilgisini kazanmak zordur. Başak her ne kadar ince ruhlu olsada değer verdiği kişiden verdiğinden fazlasını almayı bekler. Bu beklentiye girdiği zaman onu geri döndürmek zordur istediği ilgiyi ve şefkati alabilmek için farklı yollara başvurabilir. Başak her ne kadar uyumlu olsada bulunduğu ortamda ilgi odağı olmaya bayılır. İlginin kendisinden koptuğunu hissettiği dakika ise sessiz şekilde uzaklaşır Ve geri döndürmesi de zordur.

İkizler burcu

İkizler burcu insanı girişimci ve enerjik olduğu için her ortamda ilgilerin odağı olur. Konışkan yapıya sahip olan ikizler burcu insanı ilgisziliğe bir dakika bile olsa gelemez. Çünkü hayatları boyunca hep yönetici konumunda olmuşlardır ve bütün gözler üzerinde toplanır. Konuşkan yapıları ve eğlenceli yapılarıyla sayesinde ortamdki bütün dikkatleri çekebilmeyi başaran ve buna alışkın insanlar oldukları için ufacık bir ilgi boşluğu onları oldukça rahatsız eder.