BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  İNTERNETHABER TV  /  ASTROLOJİ

Hangi burçlar asla evlenemez! Bu burçlar kuşlar gibi özgürlüğüne düşkün

Bazı insanlar ilişkisine çok sadık kalabilirken, bazıları ise özür ruhlu ve deli doluluğundan dolayı ilişki yürütemez. bu insanlarla evlenmek çok yorucu olabilir. Bu insanların hangi burçlara mensup olduğunu sizler için derledik. İşte evliliğe en uzak, özgürlüğüne en düşkün olan burçlar...

Abone ol

Bazı insanlar vardır ki, özgürlüklerinin ellerinden gitmemesi için hayatta her şeyi feda edebilirler. Hem gözleri dışardadır, hem de yanındaki kişiye sadık kalamazlar. Bu burçlarla evlenmek tam bir pişmanlıktır. Bu burçlar, özgürlüklerine ve gezmeye olan düşkünleri için sizi hiç düşünmeden harcayabilirler. Eğer bunlardan biriyle aşk yaşıyorsanız ya da aşıksanız bir kere daha düşünmenizde fayda var. Evlilikte sizi hem yoracak, hem de eve uğramayacak burçlar hangileridir? Özgürlüğüne ve dışarı hayatına en düşkün olan burçlar hangileridir? İşte bütün bu soruların ve daha fazlasının cevabını sizler için derledik. Hangi burçlarla evlenilmez...

İkizler burcu

İkizler burcu insanları çok sosyal ve her ortamda bulunmak isteyen kişilerdir. Eğer böyle biriyle bir ilişki yaşıyorsanız fark etmişsinizdir ki partneriniz ortamda ortama koşuyor, eve gitmek aklının ucundan bile geçmiyordur. Arkadaş ortamında da çok sevilen ve ilgi gören ikizler burcu insanı, bunun farkında olduğu ve bu durumdan hoşlandığı için o ortamları asla bırakmayacaktır. İkizler burcuna mensup olan kişiler takılmayı ve eğlenmeyi çok sever. Özgürlüğüne oldukça düşkün olan bu insanlar, evlilik hayatında sizi yorabilir.

Kova burcu

Kova burcu insanları, burçlar aleminde özgürlükle arası en iyi olan kişilerdir. Bu insanların özgürlüğünü biraz olsun kısıtlayacak olursanız, sizi tek kalemde silmesi onun için işten bile değildir. Eğer onların bu özgür yaşantısını kabul etmeyecekseniz baştan hiç ilişkiye başlamayın. Çünkü kova burcunun, hayatta ödün veremeyeceği tek bir şey varsa o da özgürlüğüdür. Bu burçlarla evlenmek, bundan dolayı zorlu olabilir. Kıskançlık krizleri yaşamayacaksanız ve bu denli özgür ruhlu olması sizi rahatsız etmeyecekse sorun yok, ama bunları sorun haline getirecekseniz bu kişinin sizi değil özgürlüğü seçeceğini bilmelisiniz.

Yay burcu

Yay burcu insanları eğlenmeyi ve gezmeyi çok fazla sever. Her gün 24 saat gezse ve eğlense hiç sıkılmaz ve daha fazla eğlenebilmek için elinden gelen her şeyi yapabilir. Kendi gibi özgür ve eğlenmeyi seven insanlarla beraber olmak ister. Çünkü onu kısıtlayacak insanlar, sadece huzurunu kaçıracak ve canını sıkacaktır. Eğer bir yay burcuyla ilişki yaşayacaksınız ya da yaşıyorsanız, bunları bilerek hareket etmeniz hem sizin hem de partneriniz açısından en doğrusu olacaktır.