BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

Haberler

Yerel Tokat'ta 5'i jandarma 7 kişinin yaralandığı patlama! Sebebi belli oldu mu? Ekipler bölgede... Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir bağ evinde, 5'i jandarma personeli 7 kişinin yaralandığı patlamayla ilgili ekiplerin olay yeri incelemeleri devam ediyor.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu! "19 Mayıs tarihi, gençlerimiz için ilham ve umut kaynağı olmuştur" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençler ve sporcularla bir araya geldi. "19 Mayıs tarihi siz gençlerimiz için bir ilham ve umut kaynağı olmuştur." ifadelerini kullanan Erdoğan uygun ortam ve imkanlar sağlayarak her alanda gençleri destekleyerek...
SPOR Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi teknik adamların derbi karnesi Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında yapılacak Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesinde iki takımın teknik direktörlerinin başarılı derbi karnesi dikkati çekiyor.
MEDYA Kobani davasında karar açıklandı! Yasin Börü'nün annesi Hatice Börü ilk kez konuştu!  Kobani bahanesiyle 2014'teki eylemlere ilişkin aralarında eski HDP eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da bulunduğu 108 sanığın yargılandığı davada karar açıklandı. İstiklal Gazetesi'nden Arzu Erdoğral bugün kaleme aldığı...
POLİTİKA Beş siyasi parti "Kurtuluş İttifakı"nı kurdu ATA Parti, Doğru Parti, Yurt Partisi, Adalet Partisi ve Milliyetçi Türkiye Partisi, "Kurtuluş İttifakı" çatısı altında bir araya geldi.
GÜNCEL Yola çıkacaklar dikkat! 17.30'da bu yollar kapatılıyor  İstanbul'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak.
POLİTİKA CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Büyük Gençlik Yürüyüşü"ne katıldı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin gençlik kolları tarafından düzenlenen "Büyük Gençlik Yürüyüşü" kapsamında Anıtkabir'e yürüdü.
MEDYA İBB Başkanı İmamoğlu Roma’ya 73 kişilik kafileyle gitti! Nevşin Mengü'nün itirafı olay oldu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Roma gezisine katılan 45 gazeteciden biri olan Nevşin Mengü "Hangi siyasinin uçağına biniyorsak onun parasını biz ödeyelim, o bizim boyumuzu katbekat aşıyor. " dedi.
EKONOMİ Bakan Mehmet Şimşek'ten talimat verdi! 300 mal müdürlüğü kapatılacak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, tasarruf tedbirlerine ilişkin Cumhurbaşkanı Genelgesi'yle Bakanlığına bağlı malmüdürlüklerinin yeniden yapılandırılması talimatını verdiğini belirterek, "İlk aşamada 100, ikinci aşamada da 200 olmak üzere 300...
GÜNCEL Akdeniz'de deprem oldu! AFAD ve Kandilli'den açıklama geldi Gelen son dakika haberine göre Akdeniz'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
GÜNCEL Cihat Yaycı 4 yıl önce istifasını böyle duyurmuştu! “FETÖMETRE” sisteminin kurucusu olarak tanınan ve FETÖ’nün hedef aldığı Cihat Yaycı, 4 yıl önce 18 Mayıs'ta istifasını duyurmuştu. Yaycı'nın istifası sonrası FETÖ ve Yunanistan 'sevinç çığlıkları' atmıştı...
SPOR Galatasaray-Fenerbahçe rekabetinde 400. randevu  Galatasaray ile Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de yapacakları derbiyle tarihte 400. kez karşı karşıya gelecek. Lig maçlarında Fenerbahçe 52, Galatasaray 37 galibiyet aldı.
GÜNCEL Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak,19 Mayıs dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla temsilci gençler ve sporcularla beraber Anıtkabir'i ziyaret etti.
Emlak EYT’lilere emlak vergisi muafiyeti! 30 Kasım'a kadar başvuru şart Emlak vergisinin ikinci taksitini ödemek için son gün 30 Kasım... Gayrimenkul Uzmanı Nilüfer Erkas, sosyal medya hesabından konut sahibi EYT'lilere önemli bir hatırlatmada bulundu.
GÜNCEL Tokat'ta 19 Mayıs konseri Erbaa'daki patlama nedeniyle iptal edildi  Tokat'ın Erbaa ilçesinde, bir bağ evinde meydana gelen patlamada 5'i jandarma personeli 7 kişinin yaralanması nedeniyle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde yapılması planlanan konser iptal...
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Mayıs mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, 19 Mayıs ruhunun, bu milletin en büyük varlığı, en büyük sermayesi olduğunu vurgulayarak "Zorluklara karşı durmanın, azimle inançla kararlılıkla hep beraber mücadele etmenin anlamı bu ruhta gizlidir." dedi.
MAGAZİN Ajda Pekkan stadyum konserinden bakın ne kadar kazanacak! Süperstar Ajda Pekkan'ın 12 Haziran'da vereceği stadyum konserinden kazanacağı para dudak uçuklattı. 700 ila 15 bin TL arasında olan biletlerin yarısı şimdiden satıldı.
GÜNCEL Burdur'da kaza! Mansur Yavaş'ın ağabeyi Aladdin Yavaş yaralandı Burdur'un Çavdır ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaralanan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ağabeyi, hastaneye kaldırıldı.
GÜNCEL Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına yönelik alınan atama ve görevden almalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
SPOR Fenerbahçe Kulübü Başkan Adayı Aziz Yıldırım düğüne katıldı Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Manisa'nın Salihli ilçesinde dünya evine giren Gülsüm ve Hüseyin Türkay çiftinin düğününe katıldı.