BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Galatasaray, Fredrik Midtsjö'yü resmen açıkladı! İşte sözleşme detayları

Galatasaray, geçtiğimiz günlerde İstanbul'a getirdiği Fredrik Midtsjö'yü 3 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı. Sarı-Kırmızılılar, KAP'a yaptığı bildiride sözleşme detaylarına yer verdi.

Abone ol

Galatasaray, Midtsjö için eski kulübü AZ Alkmaar'a 3.5 milyon euro bonservis ödedi. Futbolcu ile 3 yıllık sözleşme yapan Cim Bom, oyuncuya her sezon için net yıllık 975 bin euro ücret ödeyecek.

Galatasaray KAP'a yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbolcu Fredrik Midtsjö ve kulübü Alkmaar Zaanstreek ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 3.500.0000 EUR tutarında transfer bedeli ödenecektir...

-Futbolcunun kendisiyle de 2022-2023 futbol sezonundan başlamak üzere 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre her bir futbol sezonu için futbolcuya net 975.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir." ifadelerine yer verdi.

Sarı-Kırmızılıların sosyal medya hesabından videolu hoş geldin paylaşımı yapıldı. Midtsjö'nün çay içtiği anlar taraftarın dikkatlerinden kaçmadı. Akıllara Sarı-Kırmızılıların eski yıldızı çay aşığı Podolski geldi.

Kulüp kanalına ilk açıklamalar: Buraya şampiyonluk kazanmaya geldim
Midtsjö, sözleşmeyi imzaladıktan sonra GSTV'ye açıklamada bulundu. Transferinin gerçekleşmesinde katkısı olan herkese teşekkür eden Fredrik Midtsjö, "Galatasaray etkileyici bir kulüp. Burada olduğum için çok mutluyum. Gelmeden önce Omar ile Galatasaray hakkında konuştum ve bana pozitif bilgiler verdi. Bu kulüple çıkacağım yeni macera için sabırsızlanıyorum. Buraya şampiyonluk kazanmaya geldim. Taraftar, takım için sahada her şeyimi en yüksek seviyede vereceğim." ifadelerini kullandı.

Gün içinde Liv Hospital Vadistanbul'da sağlık kontrollerinden geçen Midtsjö, Nef Stadı ve Galatasaray Müzesi'ni de gezdi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Simide kattı talep patladı! Elazığlı usta Almanya'dan beğeni aldı patent için başvurdu
Foto Galeri Simide kattı talep patladı! Elazığlı usta Almanya'dan beğeni aldı patent için başvurdu Galeriye Gözat