BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Fenerbahçe şova hazır

F.Bahçe'de herkes, "Biz farklı kazanacağız, G.Saray puan kaybedecek ve emaneti geri alacağız" iddiasında.

Abone ol
Turkcell Süper Ligi’nin ikinci yarısında 6 maçta 10 puan kaybeden ve liderliği de ezeli rakibine kaptıran Sarı-Lacivertliler bugün Konyaspor'u ağırlıyor. F.Bahçe'de herkes, "Biz farklı kazanacağız, G.Saray puan kaybedecek ve emaneti geri alacağız" iddiasında.


Turkcell Süper Ligi'nde ikinci yarıya kötü başlayan Fenerbahçe, bugün kendi sahasında konuk edeceği Konyaspor'u yenerek çıkışa geçmek istiyor. Ligde 3 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Sarı-Lacivertliler, taraftarına, Fortis Türkiye Kupası'nda, Galatasaray karşısında alınan derbi galibiyetinin ardından, ligde de galibiyet sevinci yaşatmak ve kötü gidişe son vermek istiyor.

KADROYLA OYNAR MI?

Fenerbahçe'de Rüştü dün takımla birlikte çalıştı. Anelka'nın da oynayabilecek durumda olduğu belirtilirken, Daum'un sahaya süreceği 11 merak konusu. Alman hocanın, üst üste gelen başarısız sonuçların ve eleştirilerin ardından G.Saray maçında yaptığı gibi Nobre'yi yine yedeğe çekmesi bekleniyor. 19.00'daki maçı Vedat Yüksel yönetecek.

Appiah ve Serkan’a uyarı

Konyaspor maçı öncesi Fenerbahçe'de Appiah ve Serkan, sarı kart cezası sınırında. Ligde 3'er sarı kartları bulunan iki futbolcu, Konyaspor karşısında forma giyip 1'er sarı kart daha görürse, 26. haftadaki Ankaragücü maçında cezalı duruma düşecek. Teknik kadro bu futbolculara dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu