BIST 10.677
DOLAR 32,24
EURO 34,99
ALTIN 2.420,19
HABER /  SPOR

Kırmızı Başlık iddiası

Sabah gazetesi çok iddialı bir habere imza attı. Gazeteye göre Carlos Fenerbahçe ile anlaştı.

Abone ol

Sabah gazetesini manşetten verdiği haber çok tartışılır. Daha önceleri yalanlanan Carlos'un transferini gazete yeniden gündeme getirdi. Sabah Aziz Yıldırım'ın bu transferle birlikte taraftara 100. yıl hediyesi sunduğunu iddia etti. İşte çok tartışılan Ve Carlos Fenerbahçe'de başlığı ile duyrulan o haber:


 Anelka gibi yıldızları F.Bahçe'ye kazandıran başkan Aziz Yıldırım'ın gözü Real Madrid'in yıldızı Roberto Carlos'ta... F.Bahçe bir yıldır uğraştığı transferde Carlos'a sonunda ön protokol imzalattı. 33 yaşındaki futbolcu 1 yıl için 4.5 milyon Euro alacak. Bu rakamın 2.5 milyonunu sponsorlar karşılayacak.


Fenerbahçe yaklaşık bir yıldır uğraştığı Roberto Carlos transferinde, tansiyon yükseltecek, ciddi bir mesafe kaydetti. Sarı-Lacivertli yönetim, Real Madrid'in yıldız futbolcusu ile ön protokol imzaladı. 33 yaşındaki Brezilyalı yıldıza yıllık 4.5 milyon euro ödenecek. Ancak bu paranın tümünü kulüp karşılamayacak. Anlaşmaya göre Carlos'un alacağı yıllık 4.5 milyon euroluk bedelin 2 milyon eurosunu F.Bahçe, kalan 2.5 milyon euroyu ise sponsor firmalar ödeyeecek. Dünyanın en iyi sol beklerinden biri; hatta birincisi olarak gösterilen süperstar için bonservis bedeli de söz konusu değil. Büyük düşüş yaşayan Real Madrid, içlerinde süper solağın da bulunduğu altı oyuncuyla sözleşme yenilemeyeceğini açıklamıştı. İspanya'da Real Madrid'e en yakın yayın organı olarak bilinen Marca gazetesi de anlaşmayı doğruladı.

10 YILDIR REAL MADRİD'DE

10 Nisan 1973'te doğdu. 119 kez giydiği Brezilya milli formasıyla 10 gol attı. Brezilya'da Uniao Sao Joao (1990-1992), Palmeiras (1993-1995) İtalya'da Inter (1995-96) formalarını giyen Brezilyalı, 1996'dan beri oynadığı Real Madrid'den sezon sonunda ayrılıyor. Brezilyalı oyuncu İspanyol kulübünden yıllık 6.1 milyon euro alıyor.

Haber: Deniz Derinsu
Kaynak: