BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.495,00
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Fatih Altaylı’dan Galatasaray’a icra takibi başlatan Dursun Özbek’e: Terbiyesizlik

Galatasaray eski başkanı Dursun Özbek'in, kulüpten 13 milyon 604 bin euro alacağı olduğu gerekçesiyle icra takibi başlatması büyük yankı uyandırırken, en sert tepki Fatih Altaylı'dan geldi.

Abone ol

Galatasaray yönetimi bu sabah eski başkanı Dursun Özbek'ten darbeyi yedi. Kulübü yönettiği dönemde sıklıkla eleştirilere maruz kalan 70 yaşındaki Dursun Özbek, alacağı 13 Milyon 604 bin Euro sebebiyle bu sabah icra takibi başlattı.

Konuya ilişkin Galatasaray yönetiminden ilk açıklamayı Başkan Yardımcısı Yusuf Günay yaptı. Günay attığı tweette, "Galatasaray'da bugüne kadar kimsenin alacağı kalmamıştır, kimse heyecan yapmasın bundan sonra da kalmaz" ifadelerini kullandı.

                         Dursun Özbek'in icra takibi başlattığı miktar


Fatih Altaylı'dan tepki

Bu duruma taraftarlardan kısa sürede tepkiler çığ gibi büyüdü. Tepki gösterenlerin arasında Gazeteci Fatih Altaylı da vardı. Altaylı twitter hesabı üzerinden, Dursun Özbek'in 'bağış yaptığı' paraları istediğini iddia ederek terbiyesizlikle suçladı.

Dursun Özbek'in görev süresi

2015'in Mayıs ayında sarı-kırmızılı kulüpte başkanlık görevine gelmiş, Ocak 2018'de de yapılan seçimde Mustafa Cengiz'e karşı görevini kaybetmişti.

.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Son İstanbul seçim anketi geldi! İmamoğlu Yıldırım arasındaki fark
Foto Galeri Son İstanbul seçim anketi geldi! İmamoğlu Yıldırım arasındaki fark Galeriye Gözat