BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.324,54
HABER /  POLİTİKA

CHP "Anayasayı değiştirmeyiz" dedi Erdoğan tepki gösterdi: Olacağı buydu dürüst değiller

CUMHURBAŞKANI Erdoğan, CHP'nin başörtü yasa teklifine "Gelin bunu anayasa değişikliğiyle çözelim" karşlığı verdi. CHP, Anayasa değişikliği teklifine 'hayır" dedi. Erdoğan'dan CHP'nin 'hayır'ına cevap gecikmedi: Olacağı buydu.

Abone ol

CHP'nin başörtü için Meclis'e yasa önerisi sunmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü grup konuşmasında "Başörtüsünü Anayasa ile çözelim. Meseleyi anayasa düzeyine taşıdığımızda daha kalıcı daha sağlam iş çıkmış olacak" resti çekti.

CHP: Anayasa değiştirecek halimiz yok

Erdoğan'ın teklifine CHP, Grup Başkanvekili Özgür Özel aracılığıyla cevap verdi ve "Her gün anayasayı çiğneyen bir anlayışla anayasa değiştirecek halimiz yok. Yeni Anayasa, yeni Meclisin işi olacak!" diyerek Erdoğan'a "hayır" dedi.

Erdoğan: Dürüst değil bunlar

Bunun üzerine Erdoğan, grup toplantısı sonrası anayasa teklifiyle ilgili soruları yanıtladı. Teklife CHP'den gelen 'hayır' yanıtını değerlendiren Erdoğan,  "Olacağı buydu, dürüst değil bunlar" ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU EVET DEDİ CHP HAYIR KAFA KARIŞTI

CHP grup başkanvekili Erdoğan'ın teklifine 'HAYIR' yanıtı verirken, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'EVET' yanıtı gelmesi kafaları karıştı. Grup başkanını ters köşeye düşüren Kemal Kılıçdaroğlu'nun son dakika açıklamasının detayları için tıklayın

kemal kılıçdaroğlu evet dedi şartı var

BU FOTO GALERİYE BAKIN
İstanbul için kötü haber Meteoroloji uzmanı 4 gün diyor Kayseri, Bursa, Samsun, Ankara
Foto Galeri İstanbul için kötü haber Meteoroloji uzmanı 4 gün diyor Kayseri, Bursa, Samsun, Ankara Galeriye Gözat