BIST 10.219
DOLAR 32,20
EURO 34,72
ALTIN 2.453,65
HABER /  GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı önünde ABD’li Bakan Blinken’e Filistin protestosu

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

Dışişleri Bakanlığı önünde toplanan farklı sivil toplum kuruluşları, Ankara’da bulunan Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile Filistin’e askeri harekat düzenleyen İsrail’i protesto etti.

Abone ol

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüşmek üzere Ankara’ya geldi. Görüşmelerin sürdüğü sırada Dışişleri Bakanlığı önünde toplanan farklı sivil toplum kuruluşlarından vatandaşlar ise Bakan Blinken ve Filistin’e askeri harekat düzenleyen İsrail’i protesto etti.

Ellerindeki pankart ve Filistin bayraklarıyla birlikte slogan atan kalabalık, eylemlerinin Blinken’in Ankara’dan ayrılına kadar devam edeceğini belirtti.

Filistin ve Türk bayrakları açan onlarca kişi, "Katil Blinken Türkiye'den defol" sloganı attı. Polis, protestoculara müdahale etti.

1 kadın gözaltına alındı

Filistin bayrağı açan ve 'Bebek Katili Blinken' sloganı atan bir kadın polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kadın, ise “İçeride bir çocuk katili var. “Bebek Katili Blinken” sloganı attı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
'Günlük 750 bin TL harcıyorum' diyen Dilan Polat'ın cezaevinde harcayabileceği para miktarı belli oldu
Foto Galeri 'Günlük 750 bin TL harcıyorum' diyen Dilan Polat'ın cezaevinde harcayabileceği para miktarı belli oldu Galeriye Gözat