BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,76
ALTIN 2.492,38
HABER /  POLİTİKA

Devlet Bahçeli Davutoğlu'nun partisine ateş püskürdü: Stratejik çukur

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeni parti tartışmaları ile ilgili "Yeni parti arayışları siyasi ve toplumsal bir ihtiyaçtan ziyade Türkiye üzerinde komplo ve kurgu mucitlerinin ucuz siparişidir" diyerek sert ifadeler kullandı.

Abone ol

MHP lideri Devlet Bahçeli gündeme ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu'nun Gelecek Partisi ile ilgili "belirsizlikten nema kapmaya çalışan stratejik çukurların gelecek iddiaları boş bir gaye, boşuna bir gayrettir." diyerek çok sert ifadeler kullandı.

Bahçeli, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in "İsterlerse vekil transferi yaparız" sözlerine "Milletvekilleri alınıp satılacak meta değildir." yanıtı verdi.

Bahçeli'nin açıklamasından öne çıkanlar şöyle:

"Stratejik çukurların gelecek iddiaları boş bir gaye"

-Özelikle bilinmesini isterim ki, geçmişleri geleceklerine kefil olamayan siyasi garabetlerin Türkiye’nin geleceği için söz söylemeye ne hakları vardır ne de hadleri olacaktır.

Girdikleri her kalıbın şeklini alan, her rüzgara yelken açan, her karambole bel bağlayan, her belirsizlikten nema kapmaya çalışan stratejik çukurların gelecek iddiaları boş bir gaye, boşuna bir gayrettir.

Küresel muhasım odakların uzaktan kumandasıyla Türkiye’nin istikbaline ve istiklaline pusu kuran siyasi gecekondu sahiplerinin devşirilmiş iradeleriyle umut olmaları, ülkemize yeni bir ufuk açmaları hezeyan ötesi bir hayaldir.

Akşener'in 'vekil veririz' açıklaması

-Geçmişte benzerlerine şahit olunan kiralık milletvekili sezonu tekrar açılmıştır. Milletvekilleri alınıp satılacak meta değildir. Bunlar milletimizin iradeleriyle seçilmiş muhterem milletvekillerini siyasi çıkarlar uğruna pazarlayıp peşkeş çekecek kadar zıvanadan çıkmışlardır.

Libya'ya asker gönderme

-Libya'nın meşru ve tanınmış hükümetiyle Türkiye arasında yapılan 'münhasır ekonomik bölge' anlaşması zalimleri ve Türk düşmanlarını adeta felç etmiştir. İhtiyaç hasıl olursa Libya’ya asker göndermek aynı zamanda bir beka meselesi olup MHP’nin desteğini alacaktır.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi

-Karşımızda cereyan eden hadiselerin cesamet ve cüret düzeyi hakikaten de ibretlik seviyelere tırmanmıştır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne açılan maksatlı ve mahsurlu cephe günbegün müflis ve münafık siyasi aktörlerin katılımıyla genişlemektedir.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
MAK Araştırma anketi ortaya koydu! Siyasette her şey değişiyor
Foto Galeri MAK Araştırma anketi ortaya koydu! Siyasette her şey değişiyor Galeriye Gözat