BIST 10.248
DOLAR 32,37
EURO 34,80
ALTIN 2.394,98
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı: Cesaretin varsa 85 milyonun önünde tartışalım

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Gündeme ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yeni bir çağrıda bulundu.

Abone ol

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı yaptı. "Ben hazırım, cesaretin varsa 85 milyonun önünde tartışalım." diyen Kılıçdroğlu, dün yayınladığı videoya ilişkin de konuştu. CHP lideri şunları söyledi:

"Cesaretin varsa çık karşıma"

-Buradan çağrı yapayım. Erdoğan'a çağrı yapayım. Vizyonerliğin ne olduğunu bana anlatmak istersen senin televizyon kanallarında ben hazırım vizyon neymiş sana öğreteyim yok işi fazlaymış da... Malı götürme konusunda işi çok fazla.  Malı götüreceğin süreyi kıs cesaretin varsa 85 milyonun önünde tartışalım.

-Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ekonomik bağımsızlığı tehlikede. Çıkmışlar vizyon belgesi açıklayacağız diyorlar. Ne olduğunu biliyorlar mı?Bilgi ekonomisine geçtik bunu biliyor mu? Hayatında duymamıştır. 

"İstanbul'da fink atıyorlar"

-Dün akşam uyuşturucu salgını ile ilgili video yayınladım. Yabancı mafyayı da Türkiye'ye ithal ettiler. Kara paralarını davet ederek ettiler. Birden fazla özel kanun çıkardılar. Biz bunlara itiraz ettik. Uyuşturucu parasını davet edersen baronunu da davet ediyorsundur. Baronlar İstanbul'da fink atıyor. İspatla demiş. Sırtını mafyaya dayarsan göremezsin. Bana diyorsun ki ispatla.. Onurun varsa şerefin varsa istifa edersin. Sarayında bırakması lazım. Kaynağı belli olmayan kirli para devletin kayıtlarında var. Türkiye şu anda Avrupa'nın en büyük kara para aklayan ülkelerinin başında geliyor. Pisliğe battık devlet çürümeye başladı. Polislerimizi de sarayın pisliğini kapatmak için kalkmasın. O polisler benim canımdır. Suçlularla poz veren birisi var sen Emniyet'in yayınladığı raporu oku. Uyuşturucu kullanımı 10 yaşına kadar düştü.

"Ülke şok oldu saray ne yaptı?"

Ben bunu gündeme getiriyorum koro halinde saldırıyorlar sanıyorlar ki Kılıçdaroğlu geri adım atacak çocuklarımızın sağlığını bile sattılar. Ben babayım ben dedeyim. Bir annenin ağlaması bir babanın feryadı bunları görüp duymuyorlar. Bir genç Bağcılar'da annesini katletti. Ülke şok oldu saray ne yaptı? O genç halüsinasyon ile ne yaptığının farkında değil. Biz krizi temiz paralarla çözeceğiz. İstanbul'a yerleşmiş mafyanın da baronların da başını ezmek lazım. Tepeden tırnağa uyuşturucusu belasını ülkemizden atacağız. Kimse unutmasın CHP mücadele partisidir.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Fatih'te parçalanmış ceset bulundu! Katilden kan donduran sözler
Foto Galeri Fatih'te parçalanmış ceset bulundu! Katilden kan donduran sözler Galeriye Gözat