BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.444,80
HABER /  GÜNCEL

Bülent Arınç, Yüksek İstişare Kurulu üyeliğinden istifa mı etti?

Bülent Arınç'ın KHK'lar hakkında yaptığı açıklamaları Cumhurbaşkanı Erdoğan'la tartıştığı iddiasını gündeme getirdi. Bülent Arınç'ın da bu tartışma sonrasında Yüksek İstişare Kurulu üyeliğinden istifa ettiği söylentileri ortaya çıktı.

Abone ol

Gazeteci Kemal Öztürk’ün Youtube kanalına konuk olan Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, çok tartışılan açıklamalar yapmıştı. Öztürk’ün ''KHK sorununu nasıl çözeceğiz'' sorusuna Arınç ''KHK bir faciadır’’ yanıtını vermiş ve ülke gündemi bir anda bu konuya odaklanmıştı.

Tartışma çıktı iddiası

Cumhurbaşkanı Yüksek İstişare Kurulu'nun (YİK) dün yapılan toplantısından ilginç bir iddia sızdı. Bülent Arınç'ın da katıldığı toplantıda 'KHK faciadır' sözü gündeme oturdu. Dün gece kulislerde Beştepe'de gerçekleşen toplantıda tartışma çıktığı ve Bülent Arınç'ın ise istifa ettiği iddiaları düştü. 

Bülent Arınç istifa etti mi?

Kulislerde Cumhurbaşkanı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç'ın istifa ettiğine yönelik söylentilerin çıkması üzerine Anadolu Ajansı'nın eski Genel Müdürü gazeteci Kemal Öztürk sosyal medya hesabından açıklama yaparak iddiaları yalanladı.

Arınç'ın istifasına yönelik sosyal medya hesabından açıklama yapan Öztürk "Bülent Arınç’ın Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyeliğinden istifa ettiği söylentileri doğru değil" dedi.