BIST 9.693
DOLAR 32,49
EURO 34,75
ALTIN 2.501,50
HABER /  İNTERNETHABER TV  /  ASTROLOJİ

Bu burçlardan sakın para istemeyin! En cimri burçlar belli oldu

Para kazanmanın zorluklarını bilen insanlar cimrilikten ziyade tutumlu olur. Parayı har vurup harman savurmayı sevmezler. Bu insanlar her şeyin hesabını ince ince yaparlar. İhtiyaçlarına para harcamak bile onları çılgına çevirebilir. Cimri denilen bu insanlar para biriktirmekten büyük zevk alır. İşte en cimri burçlar...

Abone ol

Astroloji, insanların karakterleri ile ilgili sizlere minik ama gerekli tüyolar verir. Böylece çevrenizdeki insanları daha kolay analiz edebilir ve daha hızlı bir şekilde tanıyabilirsiniz. Etrafınızda paraya önem veren, para biriktirmeyi seven ve para harcamayı sevmeyen insanlar mutlaka vardır. Bu insanların cebinde adeta bir akrep vardır. En cimri burçların hangi burçlar olduğunu sizler için derledik. Gelin birlikte bakalım...

Yengeç burcu

Yengeç burcu olan insanlar ev hayatını oldukça fazla sever. Dışarıda vakit geçirmektense evinde ve ailesiyle vakit geçirmeyi, onlarla birlikte olmayı tercih eder. Özellikle de çok para harcayacağı düşüncesinden dolayı dışarıda vakit geçirmek ve sosyalleşmek istemez. Dışarıda yapılacak olan aktivitelerden genelde uzak durur. Yengeç burcu olanlar söz konusu para kazanmak ve para biriktirmek olduğunda çok tutumlu davranır. Genelde eşyalarıyla bağ kuran ve parasını hep cüzdanda tutmak isteyen kişiler yengeç burcundan çıkar.

Akrep burcu

Akrep burcu insanları,  para kazanmayı ve çalışmayı çok fazla sever ve para kazanmaktan büyük zevk alır. Söz konusu para olduğunda çevresine karşı oldukça ketum davranır. Kazancını her zaman başkalarından gizli tutmayı sever. Akrep burcu insanları, kendileri için para harcamayı hoşlanır. Ancak boş yere, bir işe yaramayacak şeylere para harcamaktan hoşlanmazlar. Bundan dolayı da savurgan davranışlarda bulunmazlar.

Başak burcu

Başak burcu insanları, hayatları boyunca abartılı davranışlardan uzak durup sade bir yaşama sahip olmak isterler. Bundan dolayı da oldukça mütevazı bir hayat sürmeye çalışırlar. Başak burcu insanları, parasını kontrol altında tutmak ve idare etmek ister. Başak burçları, birikim yapmak konusunda ustadır desek yalan söylemiş olmayız. En zengin insanlar genelde başak burçlarından çıkar. Çünkü üstün mantığı sayesinde parasını da çok iyi yönetip hep biriktirebilir, hem de ihtiyaçlarını karşılayabilir.

Boğa burcu

Boğa burcu insanları, tüm hayatını garanti altında yaşamak ister. Bu sebeple durmadan para biriktirmeye çalışır. Gereksiz ihtiyaçlarını göz ardı eder. Boğa burçları biraz tembel bir yapıda olduğu için çok çalışmayı sevmez. Sadece para kazanmak hoşlarına gittiği için iş hayatını sürdürür. Boğa burçları eğlenmek ve gezmekten önce kendini, geleceğini garanti altına almak ister. Bu nedenle de parasını öncelikle biriktirmeye çalışır.