BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,73
ALTIN 2.439,55
HABER /  İNTERNETHABER TV  /  ASTROLOJİ

Bu burçlara imrenmeyen yok! Herkes zekasına ve aklına hayran...

Kişilik analizlerinin vazgeçilmezi olan burçlar, birçok kişi için oldukça önemlidir. Bu analizlere bakıldığında bazı insanlar zekasıyla herkesin bir adım önüne geçebiliyor. İşte aklı ve zekası ile herkesi kendine hayran bırakan burçlar...

Abone ol

Zeki kişiler yaşamlarını mümkün olduğunca planlı ve programlı yaşamaya özen gösterir. Hayatta başarıyı yakalayabilmek için her yolu denerler. Genel olarak çevresindeki insanlardan daha farklı olan düşünceleriyle diğer kişilerden ayrılmak isterler. En akıllı ve zeki burç hangisidir? sorusunun cevabını derledik.

İşte burçların göre akıl ve zekalarıyla herkesi etkileyebilen burçlar:

1- Boğa burcu

Boğa burçları en akıllı burçlar listesinde yer alır. Genellikle dünya onların etrafındaymış gibi davrandıkları için kimse onlarla arkadaş olmak istemez. Fakat keskin zekaları sayesinde her olayın üstesinden rahatlıkla gelebilme becerisine sahiptirler.

Boğa burçları akıllı davranışlarıyla her zaman dikkat çeker. Fakat bu kadar zeki olmaları çevresindeki kişilere kendini kötü hissettirebilir.

2- Terazi burcu 

Terazi burçları aşırı duygusal olmasına rağmen aklıyla ve mantığıyla hareket eden burçlar arasında yer alır. Her şeyi en pratik yoldan çözebilirler. Kimsenin aklına gelmeyen çeşitli fikirleri sayesinde başarıya ulaşırlar.

Terazi burçları ikili ilişkilerinden kalplerinin kırılmasından çok korkar. Bu yüzden duygusal ilişkilerinde de aklıyla hareket etmeyi tercih eder.

3- İkizler burcu 

İkizler burcu olanlar çok zeki olur. Aşırı bilgili bir insanmış gibi hareket ederler. Yeni şeyler öğrenmeyi, araştırma ve gezmeyi oldukça fazla severler. Kendilerini her an geliştirmek için çabalarlar.

İkizler burcunun bu özellikleri onları diğer kişilerden ayırır. İkizler burcu olanlar ilgi odağı olmayı sevdikleri için çevresindeki en akıllı ve bilgili insan olma arzusu taşırlar.

4- Akrep burcu 

Akrep burçları üstünlük kurabilmek için her zaman akıllı ve kurnaz davranmaya gayret ederler. Kimsenin gözüne zayıf ve çaresi gözükmek istemez. Her zaman bilgili olmak için durmadan okur ve araştırır.

Akrep burçları için bilgisizlik zayıf görünmek demektir. Kendini kötü hissetmemek için en akıllı insan olmak için çabalar.

5- Kova burcu 

Kova burçlarının analiz yeteneği çok gelişmiştir. Araştırmayı ve yeni bilgiler edinmeyi çok severler. Kova burçlarının akılları herkesten daha farklı çalışır. En sıra dışı fikirler onlardan çıkar.

Kova burcuna sahip olan kişilerin bilgisiz görünmeye tahammülü yoktur. Her mevzuda fikir sahibi olabilmek için devamlı araştırır. Çok akıllı hamleler yaptıkları için herkesçe ilgi görürüler.