BIST 8.886
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.239,28
HABER /  İNTERNETHABER TV  /  ASTROLOJİ

Bu burçlar, ucunda ölüm olsa bile yalan söylemez! En dürüst burçlar belli oldu

İnsanlar bazı durumlarda ufak yalanlar söyleyebilirler. Kimisi de vardır ki yalan öylemeyi kendine adet edinmiş ve her iki lafından biri yalan... Astroloji dünyasında yalanı, yalan söyleyeni ve yalan söylemeyi hiç sevmeyen burçlar vardır. İşte yalandan nefret eden o burçları sizler için derledik...

Abone ol

Bazı insanlar, bazı durumlarda yalan söyleyerek işlerini halleder ve yalan söyleyerek hayatlarını devam ettirirler. Bu kişiler, yalan söylemekten asla çekinmez ve daha sonrasında da bir huzursuzluk hissetmezler. Tam tersi olarak bazı insanlar da vardır ki, ucunda ne olursa olsun doğruları söylemekten vazgeçmezler. Dürüst olmak onlar için çok önemlidir ve bu özelliklerinden ne olursa olsun vazgeçmezler. Hayatlarında da, kendileri gibi dürüst insanların olmasını isterler. İşte bu kişilerin burçlarını sizler için derledik...

Koç burcu

Koç burçları hayatta her şeye karşı oldukça cesur olur. Hiçbir yüzleşmeden ve hiçbir tartışmadan çekinmezler. Bundan dolayı da yalan söyleme ihtiyacı hissetmezler. Doğru bildiği ne varsa lafı hiç dolandırmadan direkt olarak ve dürüstçe söyler. Koç burçları başkalarıyla karşı karşıya gelmekten asla çekinmez. Düzeltebileceği bir durum varsa elini taşın altına koymaktan da çekinmez.

Aslan burcu

Aslan burcu insanları kimseden korkmadan, aklına gelen her şeyi açıkça konuşabilir. Gösterişli yapısının hali hazırda göz korkutması bir yana, doğuştan şeytan tüylü olduğu için bile ona kimse karşı koyamaz. Aslan burcu insanı bir ortama girdiğinde hemen tüm dikkatleri üzerine çeker. Herkese çok sıcak davranarak kalpleri kazanabilir. Doğruları söylemekten de ne olursa olsun vazgeçmez.

Yay burcu

Yay burcu tamamen dürüstlükten yana olan burçlar arasında ilk sıralarda yer alır. Aklındaki düşünceyi hiç korkmadan ve çekinmeden, hemen herkese söyleyebilir. Hiç kimseden bir şey gizleme gereği duymazlar. Yay burçları bu nedenden dolayı asla yalan söylemez. Yay burcu savruk ve dikkatsizdir ki, yalan söylese bile elinde patlama olasılığı çok yüksektir. Bu nedenle yalan söylemeye yeltenmez desek de yalan söylemiş olmayız.

Oğlak burcu

Oğlak burcu düşündüğü her şeyi, karşısındakine rahatlıkla ifade eder. İnsanlardan asla çekinmez. Kimsenin ne dediğini ve ne düşündüğünü pek umursamaz. Bundan dolayı da, yalan söylemek asla onlara göre bir davranış biçimi değildir. Oğlak burcu insanı, kendi mantığını ve kendi ahlak pusulasını daha fazla önemser. Fazla hırslıdır, kuralcıdır ve yeri geldiğinde kısıtlayıcı davranır. Ancak doğruları söylemekten asla vazgeçmez.