BIST 8.823
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.239,32
HABER /  GÜNCEL

Bilim Kurulu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplanıyor! Yasaklar geri mi geliyor?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı yapılacak. Bakan Koca'nın toplantının ardından basın açıklaması yapması bekleniyor. İstanbul'da artan vaka sayıları nedeniyle bugün yapılacak kritik toplantıda yeni kararlar alınması bekleniyor.

Abone ol

Salgının başından bu yana Ankara'da düzenlenen Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı, Sağlık Bakanı Koca'nın 5 günlük İstanbul programı kapsamında ilk kez farklı bir ilde gerçekleştiriliyor.

Koronavirüs Bilim Kurulu üyeleri, Sağlık Bakanı Koca başkanlığında saat 17.00'de Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde bir araya gelecek.

Bakan Koca, toplantının ardından basın açıklaması yapacak.

Twitter'dan açıklama yapan Bakan Koca, ''Koronavirüs Bilim Kurulu, vaka sayılarının ülke genelinin %40’ına ulaştığı İstanbul’da toplanıyor. Bu, çalışmalarına 10 Ocakta başlayan kurulun Ankara dışında yapacağı ilk toplantı olacak'' ifadelerini kullandı.

Bilim Kurulu üyesi Ateş Kara bugüne işaret etmişti

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, yapılacak Bilim Kurulu toplantısında il bazında yeni önlemlerin de masaya yatırılabileceğini söylemiş ve "Yeni önlemler de olabilir, rakamlara göre, gidişata göre konuşulacaktır" ifadelerini kullanmıştı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Koronavirüs tedavisinde çığır açan buluş! Aspirin ölüm oranını yüzde 50 düşürüyor
Foto Galeri Koronavirüs tedavisinde çığır açan buluş! Aspirin ölüm oranını yüzde 50 düşürüyor Galeriye Gözat