BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  POLİTİKA

Beştepe'ye giden CHP'li kim? Haberi yapan Rahmi Turan'ın yeni açıklaması olay oldu

Beştepe'ye giden CHP'li kim tartışması sürerken haberi ilk duyuran Sözcü yazarı Rahmi Turan, haber kaynağının endişeye kapıldığını belirterek "Ben de ona, söylediği ismi unutacağıma dair söz verdim" dedi.

Abone ol

Sözcü Gazetesi başyazarı Rahmi Turan'ın ortaya attığı iddia gündeme oturmuş durumda. Rahmi Turan ise bugün iddiasının devamı niteliğinde bir köşe yazısı daha kaleme aldı. Özellikle CHP'den gelen 'ismi açıkla' baskıları karşısında Rahmi Turan, 'ismi unutacağıma dair söz verdim' dedi.

Topu taca atan Rahmi Turan, ortalığı karıştıran iddia için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı işaret edip, 'onun açıklamasını' istedi. Rahmi Turan'ın bugünkü 'Müthiş Haber' başlıklı yazısında şunları aktardı:

Saray'a yakın haber kaynağıma bir kez daha sordum:
-“Yanılmış olmayasın?”
Kesin bir ifade ile:
-“Yüzde yüz doğru!” diye teminat verdi.

Peki kim o kişi?
Haber kaynağım kopan gürültü üzerine dün “Ortalığın bu kadar hararetleneceğini düşünmemiştim. Şimdi belki de işimden gücümden olacağım!” diye endişeye kapıldı. 

Ben de ona, söylediği ismi unutacağıma dair söz verdim.

Saray'ı kim ziyaret ettiyse medeni cesaret gösterip kendisi açıklamalı. Ya da AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'a sorulmalı.

İşin aslı nedir?

Parti genel başkanı olduğu gibi aynı zamanda Cumhurbaşkanı olarak da görev yapan Erdoğan'ın yapacağı açıklama bire bir doğru olacaktır.

BEŞTEPE'DEKİ CHP'Lİ İDDİASI NEDİR?

İddiaya göre 9 Kasım tarihinde CHP'nin bilindik isimlerinden biri gizlice Beştepe'ye gitti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Bu görüşmede Erdoğan'ın söz konusu kişiye CHP'nin başına geçmesi için hamle yapmasını söylediği iddia ediliyor.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Süleyman Soylu'nun 'lanet' dediği dizinin oyuncuları 2 kişiyi dövdü
Foto Galeri Süleyman Soylu'nun 'lanet' dediği dizinin oyuncuları 2 kişiyi dövdü Galeriye Gözat