BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Başkan Erol kan verdi

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi ile işbirliğine gitti.

Abone ol

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi ile ortaklaşa ''Sağlığınızın Zekatını verin'' adıyla kan bağışı kampanyası başlattı. Belediyeye ait Kültür Merkezi'nde başlatılan kampanyaya GOP Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol da kan vererek katıldı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Ramazan öncesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi ile ortaklaşa kan bağışı kampanyası başlattı. Kan stoklarına katkı sağlaması amaçlanan'' Sağlığınızın Zekatını Verin' kampanyası ilçede büyük ilgiyle karşılandı.

Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi'nde başlayan ve üç gün sürecek olan kampanyanın birinci gününde ilk bağışı Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol yaptı. Başkan Erol, tüm Gaziosmanpaşalıları kan bağışı kampanyasına destek vermeye davet etti. Başkan Erol, Kan bağışlamak bir çeşit toplumsal sorumluluktur. Kan vermenin sağlık açısından çok sayıda yararı bulunmaktadır. Hepinizi bu kampanyayı destekleyerek kana ihtiyaç duyan tüm vatandaşlarımız adına sağlık camiamıza katkı yapmaya davet ediyorum" dedi.

Başkan Erol'un ardından belediye başkan yardımcıları ve çalışanlar da kan bağışı yaptı. Gaziosmanpaşa Belediyesi personelinin de katıldığı kan bağışı kampanyası, ilçe sakinleri tarafından ilgi ile karşılandı. Sabahın erken saatlerinde başlayan kan alımına çok sayıda Gaziosmanpaşalı katıldı.