BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,89
ALTIN 2.442,67
HABER /  SPOR

Ersenden Cimboma gözdağı

Trabzonsporlu Ersen Martin, Galatasaray maçı öncesi iddialı açıklamalarda bulundu

Abone ol

Trabzonsporlu Ersen Martin ile Milan Stepanov, Galatasaray maçı öncesi iddialı açıklamalar yaptılar.

Bordo-mavili oyuncular, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenledikleri basın toplantısında, basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.

Golcü oyuncu Ersen Martin, Konyaspor maçında 2 puan bıraktıklarını ifade ederek, "Bizim için kötü bir sonuç oldu. Bunun için Galatasaray maçının önemi bizim için arttı. Beşiktaş maçındaki iyi futbolu sürdürmedik. Galatasaray maçı bizim için çok önemli. Ligde üst sıralara oynuyoruz. Galatasaray, çok güçlü bir takım. Bizim de çok iyi bir kadromuz var. Hocamız da bunu değerlendirecektir. Sahadan 3 puanla ayrılmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Galatasaray'ın çok iyi stoperlerinin olduğunu ifade eden Ersen Martin, "Song, Tomas iyi stoperler. Ama Galatasaray ile benim oynadığım maçlar her zaman iyi geçmiştir. Zor maçları daha çok seviyorum. Ufak sakatlığım var, inşallah hafta sonuna kadar geçer. Takım halinde çok iyi defans yapıyoruz, fazla pozisyon vermiyoruz. Güzel bir maç olacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Büyük takımda oynamanın milli takıma seçilmek için de bir avantaj olduğunu dile getiren Ersen Martin, şöyle devam etti:

"Trabzonspor'da oynadığım için performansım konuşuluyor. Büyük takımda oynamanın avantajı var. Ben motive ile oynayan sporcuyum. Kalabalık taraftar önünde oynamak iyi. Beşiktaş'ta 18 yaşındaydım, şimdi kendimi hazır hissediyorum. Bir forvet oyuncusu için her maç gol atıp atmadığına bakılıyor. Biz sahada başka şeyler de yapıyoruz. Onlara da bakılmalı. Fatih hoca bunu görecektir. Hakan Şükür, 5 haftadır gol atamıyor ama saha içinde iyi işler yapıyor. Eğer performansımı sürdürürsem, Fatih hocanın beni milli takıma çağıracağına inanıyorum."

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Milan Stepanov ise Galatasaray maçında yüzde yüz kapasiteyle oynayarak rakiplerini yeneceklerini düşündüğünü söyledi.

Stepanov, Galatasaray maçının kendileri açısından çok önemli olduğunu ifade ederek, "Beşiktaş ile kendi evinde oynadık ve onları mağlup ettik. Bu da bizim için önemli bir galibiyetti. Böylece de sahamızda oynamasak da güçlü rakipleri yenebileceğimizi gösterdik" dedi.