BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

Bakan Coşkun, CHPyi övdü

Bakan Coşkun Baykal'ı ziyaret etti. Bakan, CHP'den yıkıcı muhalefet görmedik dedi.

Abone ol

Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, şimdiye kadar bazı çıkışları dışında CHP'nin yıkıcı bir muhalefetiyle karşılaşmadıklarını belirterek, ''Bu belki bizim iktidarımızın şansı. İyi değerlendirmemiz lazım'' dedi.

BAYKAL İNCEDEN DOKUNDURDU

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal da yeni bir dönemin yaklaştığını savunarak, ''Umut ediyorum o yeni dönemde AKP muhalefete geçince bizim uygulamalarımızdan aldığı dersleri hayata geçirir'' diye konuştu.

ZİK ZAK YAPMIYORSUNUZ

Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı parti genel merkezinde ziyaret etti. Coşkun, Baykal'a, siyasi yaşamında ''ölçülü ve zik zak yapmayan'' politikaları nedeniyle saygı duyduğunu söyledi.

Coşkun sözlerine şöyle devam etti: ''Ben kabinenin bir üyesi olarak açıkça söyleyeyim: Şimdiye kadar CHP'den bazı çıkışları dışında yıkıcı bir muhalefet görmedik. Bu belki bizim iktidarımızın da şansı, bunu iyi değerlendirmemiz lazım. Çünkü ülkenin huzura, barışa ve sevgiye ihtiyacı var. Geçmiş dönemlerde siyasette yaşanan kısır çekişmelerin hiçbir faydası olmadığını hepimiz anladık.''

DOĞRUYU BİRLİKTE YAKALADIK

CHP Genel Başkanı Baykal da TOBB ve Esnaf Yasası gibi bazı yasaların çıkarılması aşamasında Bakan Coşkun'la yakın bir çalışma içinde olduklarını hatırlattı. Baykal, ''Hatta bazen bu yasaların görüşülmesi sırasında, AKP yönetimine ve hükümete karşı Sayın Bakan'la beraber olduk ama doğruyu böyle yakaladık'' dedi.