BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Trabzonda Cimbom mesaisi

Trabzonspor, Cumartesi günü Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Abone ol

Trabzonspor, 23 Eylül Cumartesi günü sahasında Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan taktik ağırlıklı antrenmana sakatlıkları bulunan Yattara, Ömer Rıza, Ersen Martin, Hasan Üçüncü ve Celaleddin katılmadı.

Ufukhan ise sakatlığının ardından ilk kez takımla birlikte çalışmalara katıldı. Yattara ve Celaleddin'in Galatasaray maçında forma giyemeyecekleri belirtildi. Kasıklarında sakatlıkları bulunan Ersen Martin ve Hasan Üçüncü'nün büyük olasılıkla Galatasaray maçına yetişeceği bildirilirken, Ömer Rıza'nın oynama olasılığının ise diğer iki oyuncuya oranla az olduğu kaydedildi.

YATTARA'DA İYİLEŞME

Trabzonspor'da sağ kasık adalesinde yırtık olan ve tedavisi süren Gineli oyuncu İbrahima Yattara'nın ağrılarının azaldığı bildirildi. Galatasaray ve CA Osasuna maçlarında forma giyemeyeceği açıklanan oyuncunun tedavisinin beklenenden daha olumlu gittiği ve 10 gün sonra geçeceği kontrolden sonra durumunun netlik kazanacağı kaydedildi.

YATTARA'DAN SÜRMENELİ ESPRİSİ

Kondisyon salonunda çalışan Yattara, bordo-mavili takımın antrenman sonrasında takım arkadaşlarıyla karşılaştı. Musampa ile sohbet eden Yattara, daha sonra yardımcı antrenör Turgut Kural'a idman çıkışında yerel şive ile ''Ne yapaysın'' dedi, Kural da bunun üzerine Yattara'ya kibar konuşması konusunda tavsiyede bulundu. Yattara da Kural'a ''Ben Trabzonluyum, Sürmeneliyim, ne yapıyorsun yok, ne yapaysın var'' diye yanıt verdi.