BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,97
ALTIN 2.435,21
HABER /  GÜNCEL

Tuzlalı gençler kampta

Tuzla Belediyesi Gençli Kulübü Üyeleri Pendik Kızılay Kampı’nda çalışma kampı yaptı.

Abone ol

Tuzla Belediyesi Bilgi ve Gençlik evinin Pendik Kızılay Kampın’nda düzenlediği üç günlük kampta Gençlik Kulübü üyeleri faaliyetlerini değerlendirme fırsatı buldular. 15- 17 Eylül 2006 tarihleri arasında gerçekleştirilen kampa 13 gençlik kulübü üyesi genç katıldı.

Kamp süresince, birbirlerini daha yakından tanıma ve kaynaşma fırsatı bulan gençler, basketbol, yüzme, futbol, voleybol gibi sporlarla da stres atarak yeni çalışmalar için enerji depoladılar.

Kampın kendileri için çok faydalı geçtiğini belirten gençlik kulübü üyeleri, kamp boyunca yeni çalışmalar ve yeni projeler için beyin fırtınası yapmayı da ihmal etmediklerini belirttiler.

19 Mayıs 2005 tarihinde kurulan Tuzla Belediyesi Bilgi Evi ve Gençlik Kulübü üyesi gençler, dikkat çekici faaliyetlerde bulundular. 23 Ağustosta, “Gençliğin faydalanabileceği AB programları nelerdir” konulu bir konferans düzenleyen gençler, 30 Ağustos- 15 Eylül arasında ise, Tuzla’nın tüm mahallelerinde Türk Kızılayı ile birlikte kurdukları standlarda Lübnan ve Filistin için yardım topladılar.