BIST 10.793
DOLAR 32,22
EURO 34,83
ALTIN 2.416,58
HABER /  SPOR

Alex Fenerden kopuyor mu?

Alex resmi internet sitesine takımdaki geleceği ile ilgili kafa karıştıran açıklamalar yaptı.

Abone ol

Alex de Souza resmi internet sitesine takımdaki geleceği ile ilgili kafa karıştıran açıklamalar yaptı. Bir süre önce menajerini Türkiye'ye çağırdığını ve takımda kalmak istediğini söyleyen Brezilyalı yıldız, "Geçenlerde bir arkadaşım telefonda bana Türkiye'de birkaç sezon daha kalmam gerektiğini çünkü çok iyi bir performans sergilediğimi söyledi. Ben de ona şöyle sordum: Palmeiras'dan ayrıldığım sezon da Palmeiras'ta iyi değil miydim? Yine Cruzeiro'dan ayrıldığımda iyi değil miydim? Evet doğru, Türkiye'de de çok iyiyim. Burayı çok seviyorum ve buranın hem futboluna, hem de yaşamına alıştım. Ama hayatta hiçbir şey kesin netleşmiş değildir ve değişiklikler olabilir" ifadelerini kullandı.

KAFAM RAHAT AMA...

Alex sözlerini şöyle sürdürdü: "İki üç ay sonra ne olacağını bilemiyorum ama mükemmel bir yerde olduğumdan dolayı kafam rahat. Önceki seferlerde olduğu gibi bir değişiklik için bir sebep gözükmüyor ama en iyisi olacakları izleyelim. Belki giderim, belki kalırım."

Bu arada Başkan Aziz Yıldırım'ın, Alex'in menajeri ile yeni sözleşme konusunda masaya oturmadığı ve "Bunun için henüz erken. Bir iki ay sonra görüşelim" dediği öğrenildi. Brezilyalı oyuncunun da bu gelişmeden rahatsızlık duyduğu bildirildi.