BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,84
ALTIN 2.387,61
HABER /  MAGAZİN

Paris Hiltona meydan dayağı

Skandallarıyla gündemden düşmeyen Paris Hilton, bu kez dayak yedi.

Abone ol

Skandallarıyla gündemden düşmeyen Paris Hilton, bu kez dayak yedi. Hilton, geçtiğimiz hafta Hyde adlı kulüpte, kendisini kocasını ayartmakla suçlayan Shanna Moakler’ın saldırısına maruz kaldı.

Hollywood ünlülerinin vazgeçilmez eğlence mekánı Hyde adlı kulüpte geçtiğimiz hafta yaşanan olay herkesi şaşırttı. Paris Hilton, eski erkek arkadaşı Stavros Niarchos’la beraber Hyde’a gitti. Hilton’un bir dönem aşk yaşadığı iddia edilen Blink 182 grubunun bateristi Travis Barker’ın eski karısı Shanna Moakler da oradaydı.

Her ne kadar Paris Hilton bu ilişkiyi her zaman inkar etse de Moakler kocasıyla arasının bozulmasının suçunu Hilton’a yüklemişti. Moakler, Hilton’u görünce çok sinirlendi ve üzerine yürümeye başladı. Stavros, merdivenlerden yukarı çıkarken Paris’e küfür eden Shanna’yı durdurmaya çalıştı. Ancak Shanna birkaç basamak aşağı düştü ve kendini toparlar toparlamaz elindeki içki kadehini Paris Hilton’un üzerine döktü ve onu tartakladı. Bu saldırının ardından Hilton, Hyde’dan saat 03.00 sularında ayrıldı, üzerini değiştirdikten sonra da Shanna’yı şikayet etmek için polise başvurdu.

Olayın soruşturması hálá devam ediyor. Paris, Shanna’nın kendisine yumruk attığını açıkladı. Söylentilere bakılırsa Paris, ayrıca Barker ile aşk yaşadığını ancak dedikodular yüzünden bu ilişkiyi sürdürmek istemediği söylemiş.