BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Kral sezon sonu yolcu

Hakan Şükür takım arkadaşlarından bile gizlediği şok düşüncelerini bir taraftara söyledi.

Abone ol

GALATASARAYLI Hakan Şükür, takım arkadaşlarına dahi söylemediği düşüncelerini geçtiğimiz günlerde bir sohbet sırasında taraftarlara anlattı. Kral, sezon sonunda yurt dışında bir takıma gitmek istediğini açıkladı.

Çaykur Rizespor maçı öncesi Atatürk Havalimanı’nda takımla birlikte uçak bekleyen Galatasaraylı Hakan Şükür ile bir grup taraftar arasında renkli bir sohbet gerçekleşti. Oldukça neşeli olduğu gözlenen Kral, fotoğraflarını çeken taraftarlara, "Yakından çektiğiniz fotoğrafları çocuklara göstermeyin, korkarlar" diye espri yaptı. Daha sonra bir taraftar, Hakan’a, "Bizler seni çok seviyoruz ve uzun yıllar sahalarda görmek istiyoruz ama futbolu bırakacağın söyleniyor. Bu doğru mu?" diye sordu. Tecrübeli futbolcunun bu sözlere verdiği karşılık kısa ve anlamlı oldu:

"Sezon sonunda... En azından Türkiye açısından bırakıyorum."

Geleceğe yönelik planını ilk kez bu şekilde dile getiren Hakan Şükür’ün, sezon sonunda Türkiye’den ayrılmayı düşündüğünü, yakın çevresi de doğruladı. Sarı kırmızılı futbolcunun, taraftarların ve yönetimin, "Gelecek yıl da Galatasaray’da kal" baskılarına rağmen, sezon sonunda Türkiye’den ayrılacağı belirtildi. Sezon sonunda bir basın toplantısı düzenleyerek bu kararını resmen açıklayacak olan Hakan’ın, Katar, Suudi Arabistan veya Kuveyt takımlarından birine transfer olmayı planladığı ifade edildi.

Kaynak:www.hurriyet.com.tr