BIST 10.173
DOLAR 32,31
EURO 34,99
ALTIN 2.444,77

Yıldırım söyledi AK Parti'de alkış kıyamet koptu

Başbakan Binali Yıldırım, Ankara'da AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Yıldırım'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti'ye dönüşüne ilişkin konuştuğu anlar toplantıya damga vurdu. İşte Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşması.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
cemre

sinan oğan başkan adayıymış. biz Erdoğan varken, bu ülkeyi başkasına emanet edermiyiz. düşman etrafımızı sarmış, içimizdekiler ayrı kaynıyor. Erdoğan ile yola devam, rahat uyuyabilmek için.

İDAMI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ

BİZDE İDAM CEZASININ GERİ GELMESİNİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ SAYIN YILDIRIM.

YAZ DOSTUM

YSK, referanduma düşürebileceği kadar gölge düşürmüş; Cumhurbaşkanımız da atı alan Üsküdar’ı geçti, diye yorumlamıştır. Bu karar kendi içinde zaten yeteri kadar gölgelidir. Allah memleketimizin yardımcısı olsun..

YAZ DOSTUM

Eşit olmayan koşullarda bir referandum, Devlet imkanları, OHAL baskısı altında, mühürsüz oy pusulaları, kazananı belki evet ama kaybedeni insanlık ve onur. Bunun hesabını ALLAH da sorar..

YAZ DOSTUM

Dağları delip Ferhat da olsanız, İstanbul Boğazının altını tünelle de geçseniz, dünyanın en büyük havalimanını da yapsanız, "adalet" ilkesi yıprandıkça, herkese değil bir kesime hayat hakkı tanıdıkça, yok olmaya mahkumsunuz.!

YAZ DOSTUM

Personel alımlarında Liyakat ve Sadakat dediniz, sonuç yandaş, yalaka ve ahlaksızlık çıktı.. Sözlü sınavların artması KPSS sınavlarını önemsizleştirdi.. Zira gençler torpille işe gireceğine inanmaya başladı.

Misafir

Partili Cumhurbaşkanı;ülkede dengeyi ve diyaloğu sağlamak adına Hakimler Savcılar Kurulu'na CHP ve MHP aidiyeti olan Hakim ve Savcılardan da üye atayacak mı?

bir basit vatandaş

Referandumda Devletin bütün imkanlarını kullandınız, bütün toplu açılışları bu referandum sürecine denk getirdiniz, Bütün Devlet Memurlarını kendinize çalıştırdınız, Kanunları, Hukuku hep kendinize yonttunuz, Dünyanın parasını harcadınız, sonuçta ne kadar destek alabildiğiniz ortada. Bu kadar baskı, korku, hukuksuzluklar olmasaydı sonuç ne olurdu acaba?

alp

zamanında size verdiğim oylar haram zehir zıkkım olsun

Misafir

insanda az onur olur diyecem ama olmayinca olmuyormus.bakin dünyanin hic bir baskani ve ya cumhuru sizi arayip tebrik etmedi.bu size yeter.

  • 1