BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,72
ALTIN 2.399,42

Türkiye'nin konuştuğu o madenciler isyan etti!

ZONGULDAK'ın Kilimli ilçesinde iş elbiseleriyle bindikleri otobüste "Koltuklar kirlenmesin" düşüncesiyle ayakta seyahat ederek gündeme gelen madenciler, mesaiye başladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Madenci dostu

Değerli madenci arkadaşlarım tüm kalbimizle sizi destekliyoruz.Üç beş kendini bilmez, baba parası yiyen zevzek neidüğü belirsiz bebelerin yorumlarına üzülmeyin.Onlar bu yaşlarına kadar alınlarından damla ter dökmedilerki.Hep parazit yaşadılar

vatandaş rıza

o madencilerin patronları adamlara bir servis ayarlayamıyorlarmı? yorgun argın birde toplu taşıma işe evlerine gidiyorlar emekçi kardeşlerim sizin kömür karanız bizim için en değerli ve en tertemiz plan şeydir saygılar

Misafir

salhor efendi ilk defa doğru bir yorum yaptın.

oflu

madenci iş elbisesiyle evine gidemez iş cıkışı yanı mesai si bıtınce iş yerinde banyosunu yapar normal kıyafetını gıyer evıne gıder olması gereken bu bu nasıl bır iş yeriki madenci iş kiyafetiyle evıne gıdıyor denetleyıcıler nerde bu iş yerine ruhsatı kım verdı .bunu sorgulayan yok ne büyük iş oturma dı ayakta gitti.onun iş yerin den o kıyafetle cıkmaması lazım.

salhor

Şu video kaydı, bana moral verdi. Madenciler çok ince, hassas ve zarif; ama şoför onlardan da yiğit ve adamın hası. Adam gibi adam uydurma lafını kullananlar halt ediyorlar. Adamın hası bu koçlar. Hepsinin gözlerinden öperim. İnsanlık, müslümanlık, işte bu.

Necati

Aldırmayın canım kardeşim. Sizi tiyatrocu gören densizler insanlıktan nasibini alamamıştır. Klavyesiyle şov yapan iki terbiyesiz üzmesin sizi. Allah emeğinizin karşılığını misliyle versin, Allah kazadan beladan korusun.

Kaale almayin.

Aleyhte yazanlarin hepsi ne yapsalarda temiz olamazlar.yadirgamalari bu yuzden gercekten akillari almamistr bu davranisinizi.

ebruli

oturun lütfen çünkü bu ülkedeki en temiz insanlar sizlersiniz

Misafir

Aldıkları her kuruş Analarının ak sütü kadar helal nadir mesleklerden biridir madencilik. O dalga geçen ler oturdukları yerden para kazanıp alınteri bilmeyen soysuzlar dır

  • 1