BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,71
ALTIN 2.399,92

TSK'nın tepkisizliği ve tektip kıyafet...

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Genelkurmay Başkanlığı, toplumu isyan noktasına getiren bu saçmalığı mahkeme duvarı gibi izlemekle yetiniyor.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 24 Adet Yorum
Misafir

SAKIN YAPMAYIN. GUANTANAMO ZULMÜNÜ HATIRLATIYOR.

Misafir

ulan madem bunlar suçlu mahkeme niye kuruluyor. eğer suçlu olup olmadıkları mahkemede belli olacaksa sen niye hemen herkesi darbeci ilan ediyorsun. Mahkeme sonucu belli olsun hele sabret. Bu yazarlar ne zaman hak hukuk öğrenecek.

Misafir

Yahu tırışkadan şüpeliler 1 ay gözaltında kaldı. Bu hainleri bi haftada adliyeye sevkle içeri tıktılar. Memlekette aklı başında polis yokmuydu bu adamların dosyasını hazırlamadımı herkesin ne halt yaptığı belli deyilmi dosyalarda. Polis bunu önceden hazırlayacaktı. Polis dosyayı suça göre hazırlar mahkemede yargılar dosyaya göre. Hakim sorguluyor adamın suçu belli ve darbedeki roller bile belli deyil. Bu nasıl soruşturma dosyası hakim bunlara ne anlattıracak.

Misafir

saçma sapan yazı olmuş kardeşim...

Misafir

BUNLAR SERBEST KALSA BILE YASATMAZLAR VURURLAR

Misafir

BUNLAR SEBEST KALSA BILE YASATMAZLAR

Misafir

tektip kiyafeti kafaniza göre koyamiyorsunuz. bagli oldugunuz avrupa hukuk sisteminden cikin ne isterseniz yapin

yusuf İslam HACIOĞLU

teşekürler üstad.onlar destek verince birşey olmuyor ama biz verirsek yandaş oluyoruz...

Misafir

jandarmalar artık içişlerine içişleri direk siyasete bağlı sayın süleyman bey. bu demek oluyorki siyasette hala fetöcüler iş yapmaya devam ediyormuş, tabi senin anlatımınla itiraf ediyorsun. bu arada boşuna çırpınıyorsunuz akparti diye kurumsal bir parti yoktur bundan sonrada olmayacak.tayyip varsa akparti vardır yoksa yoktur. akpartinin ana taban mhp sonra saadet partilidir.geri kalan menfaatçiler. halktan giderek uzklaşan bir akparti rant partisi olmuş.

Misafir

Çok yanlış karar. Sn. Reisicumhur etrafınızda sizi yanlışa yönlendirenler olmalı!

Misafir

CAN ATAKLI'YI DA TANIYORUZ SENI DE!..

Misafir

Hiç debelenmeyin sağa sola çamur atmayın memlekette eğer adalet olsaydı yargılamaya devleti yönetenlerden başlarıd hiç utanmadan sıkılmadan geçmişi başkalarını suçlamaları yavuz hırsızın ev sahibini bastırması hikayesinden kaynaklanıyor

ömer dede

sayın yazar ,tutukluların yanındaki askerler jandarmadır.jandarma Tsk değil iç işlerine bağlıdır.Ayrıca mahkemeler bilirkişi istemeden Tsk bilirkişi göderebilir mi?

acaba

Ne oldu Cola'dan çabul çektin elini eteğini?

Misafir

Birileri gibi sağlam ve dengeli kontrollü beslenemedikleri için kendi imkanlarıyla o kadar oluyorlar.Sadece şehit olduklarında TV lerde yaşadıkları evi ve ailelerini görebiliyoruz.

Misafir

Sayın yazar, siz askerlerimizin neden sıska olduğunu anlayamamışsınız. Onların her biri garibim vatandaşın çocukları. Hani yaşam standartları, asgari geçim düzeyinin de altında olan ocuklar bunlar. Beslenmeleri öyle sizin gibi 4*4lük sofralar değil. Önce soyan sonra da bir torba makarnaya mahkum edilen vatandşın çocukları bunlar. Bu çocuklar arasında hiç zengin aile çocuğu gördünz mü siz. Bakın şehit evlerine, anlamak isterseniz anlarsınız neden cılız olduklarını. Ayrıca sayın yazar, bu sayfada kaç sefer sizi uyardık, yazılarınızdan yağ damlıyor diye, hiç dikkate almıyorsunuz.

Molla Kasım

Siz hiç yandaş olur musunuz ? Size nasıl yandaş der? Tarafınızdan olanlar tarafsız yazıyor, tarafınızdan olmayanlar taraflı yazıyor...

Misafir

Her konuda olduğu gibi bu konuda da ordinaryüssün sen! Askerler küçükmüş... Cezaevi yönetimi beceriksizmiş... Genelkurmay bilirkişi göndersinmiş.. Yandaş yalaka meselesine gelince... Can Ataklı için söylediklerin senin halini temize çıkarmıyor beyefendi! Bu durUma halk arasında;TENCERE DİBİN KARA,SENİNKİ BENDEN KARA derler bilirsin...Ya da AL BİRİNİ,VUR ÖTEKİNE!

Misafir

Hayatını, her gününü insanların aydınlanması için ömrünü veren EDİSON cehenneme gidecek, her gününü birine adayan, rant ve ikbal peşinde harcayan kişiler diyeyim cennete gidecek. ÇOK BEKLERSİNİZ. RABBİM İNSANI BİLİR:

Misafir

Birgun gelecek Ataturk ve Cumhuriyet dusmanlari da daltonlar gibi tek tip kiyafetle cikacak hukuk karsisina....

Misafir

Can Atakli sana yandas mi demis?Cok ama cok ayip etmis dogrusu.Senin yandas haber yaptigina bu gune kadar kim sahit olmus.Coca cola bile bir gunde kanser ilaci oldu sayende,sen hic taraf tutar misin mumkun degil.

Misafir

fetö davasından yargılanların koluna girecek iri kıyım hanzolar aranıyor.ücret dolgundur.müracaat akp genel merkezi.

gencoglu

burda hata TSK da değilki burda hata darbe duruşmalarına bakan hakim savcı ve müşteki avukatlarında. müşteki avukatları talep etmiyorsa hakim savcı talep etmiyorsa TSK kendi kendine nasıl bilirkişi göndersin ben bunda kasıt arıyorum müşteki avukatlarına bakıyoruz belliki para alamayacaklarını bildikleri için darbecileri hiç sıkıştırmıyorlar 1 2 tanesi hariç soru dahi sormuyorlar tabi işin içinde para yok para olsaydı şöyle milyon odlarlar olsaydı gencecik masum geçc kızı testere ile kesen cani katiliii bile canhıraş savunurlardı ama işin içinde para olmadığı için sus pus oturuyorlar ancak avukat varmı he var okadar

Misafir

Atatürk Orman Çiftliği arazisinin ABD'ye kaç paraya satıldığı belli oldu... ABD'nin 37 bin metrekarelik arsayı 2014 yılında TOKİ’den 88 milyon dolara alındığı öğrenildi.

  • 1