BIST 10.173
DOLAR 32,26
EURO 34,96
ALTIN 2.444,22

Suudi Arabistan'dan çarpıcı Suriye hamlesi

Suudi Arabistan hükümeti, Başkent Riyad'da geniş katılımlı Suriye muhalefeti toplantısı düzenleyeceğini açıkladı. Bu hamlenin sonrasında ne geleceği şimdiden merak konusu oldu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
usta

soylenen hicbir laf boş degil boşunamı demişler araplara fazla guvenmeyin sırtınızı dönmeyin dige osmanlıyı satığı gibi anında muslumanları dakada satmış bay müftü

hakkı

israilin arzı mevud hayallerine hizmet etmmekte yarışın bakalım. 1- sizin bir hesabınız varsa yüce Allahında bir hesabı var. 2- gün gelecek bu dünyada, dünyalık kazanmak için yaptıklarınızın hesabını ahırette vereceksiniz.

Misafir

petrol bekçileri israilin güvenliği içn uğraşıyor anlayın artık

Misafir

GB aldığı uyarı uzerine ve eline gözune bulaştırdığı işi daha karmaşık hale getirmeye bakiyor.Keşke kazandığı paraları daha hayirlı Allah adına insan eğitimine insanlık geleceğine harclasalar.Yakında paralarını havaya harladığında iş geç olacak.Dese Majesteleri Kraliçe biz bu işlerinizi yapamiyoruz paraları tüm insanlık adına hastane okul ünversite labaratuvarları yapacaz ne olacak acaba

kırç

Türkiye'nin süreçteki etkisini pasifize etmek için ağababasının talimatı ile harekete geçen Suudi yönetimi Suriye'deki kaosu daha da artırma, şiddeti tırmandırma, kanın damla damla akması değil oluk oluk akmasına yol açacak bir sürecin fitilini ateşlediğinin farkında değil!!! Aklı sıra insiyatif alma peşinde. Kendi içindeki kaosu örtme çabasında. Güneş balçıkla sıvanmıyor.

BİNGÖLLÜ ZAZA MÜCAHİT

BÜYÜK ŞEYTAN abd ve TERÖRİST israil uşağı zalimler,sen TERÖRİSTLERİ toplasan dahi zafer ancak ve ancak İSLAMIN dır, senin atan ve sülalen nasıl MEKKE nin putlarıyla yıkıldı,sen ve senin gibi hainlerin ellinden RABBİMİN İNAYETİYLEN MÜBAREK MEKKE VE MEDİNEYİ DÜNYA MÜSLÜMANLARI ELLİNİZDEN ALACAK, İMANI OLAN MÜSLÜMANLAR BU ZALİM MÜSLÜMAN KATLİAMCISI İLE İTTİFAK OLMAZ,SİZ ZALİM KRALLAR İŞİNİZ GÜCÜNÜZ MÜSLÜMANLARI, KATLETMEK SİZİ ZALİMLER MÜSLÜMANLAR sizin İSLAM DÜŞMANI OLDUĞUNUZU ÇOK İYİ BİLİYOR,ŞİADA SUNNİDE KARDEŞTİR AMA SENİN GİBİ abd ve TERÖRİST israil uşağı ne MÜSLÜMANDIR NEDE kardeşimiz OLAMAZSIN,ANLADINMI YEMEN KATLİAMCISI.

  • 1