BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,73
ALTIN 2.400,75

Selvi'den Karamollaoğlu'na Yenikapı mitingi tepkisi

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın düzenlediği Yenikapı mitingini eleştirmesine tepki gösterdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
misafir

Bu zamana kadar Hükümet israil politikalarını nedense halka farklı bir üslup içinde anlatıp arkasından israil ile olan münasebetleri kamera arkasında bambaşka oldu. Tv ekranlarında eyy israil diyen Sn başbakan Cb halkın teveccühünü kazanırken bir yandan da israile verilen kanuni haklar yada önündeki kanuni engeller teker teker kaldırıldı. BOP projesi için Bugün kü hükümet kadar israilin bu projede ilerlemesine katkı sağlayan başka bir hükumet görmedim ben. Hükumet ey israil diyerek haykırmaz. Bunun için miting düzenlenmez ki ilk defa bir hükümetin böyle bir durum için miting düzenleyeceğine şahit oluyorum. Bu basiretsiz ve ferasetsiz fikrin kimden çıktığı da önemli tabi. Hükumet sonuna kadar ica makamıdır ki yapması gerekeni zaten mavi marmara hadisesinde gördük. Mavi marmara davasında İsrailin başkentini kudüs kabul edip amerikanın büyük elçiliğini kudüse taşıyacağım deyince halkın gözünün içine baka baka kudüs Filistin başkentidir diyerek halkı kandırmayı yine başarmıştır.

ebu muhammed

bop eş başkanı olacaksın, israil'in önünü açan anlaşmalara imza atacaksın, 2005 de şaron'un "yahudi milletinin ve israilin başkenti kudüs'e hoş geldiniz" sözüne tepki göstermeyeceksiniz, şimdi kalkıp "nümayiş" tertip edeceksiniz.sayın sadece "yazar" kalemindeki yağları boşalt da akıl, iz'an ve vicdan doldur.

Misafir

Mitingi muhalefet yapar suan basta Akp var ne yapacaksa o yapacak,siddetle kinar artik yapacagi neyse!!!Ama buradaki amac secim propagandasi yapmak.Secimleri kaybedeceklerini anladiklari icin sarilmadiklari hic bir sey kalmadi,bulent arinc,ahmet davutoglu,simdi de filistin...

  • 1