BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,72
ALTIN 2.401,58

Seçim sonrası ORC ilk anket sonuçları AK Parti yüzde kaç oy aldı?

ORC 1 Kasım seçimleri sonrası ilk anket sonuçları yayınlandı. Peki bugün seçim olsa ne olur? İşte son ankette partilerin oy oranları

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
HARBIMI

MHP Genel başkanlığı AKP YANDAŞLARINI Ilgilendiriyor.BAHÇELI yi çok seviyorlar!! Ama MHP dekicdeğişimi engelleyemeyecekler MHP MERAL AKŞENER ile MERKEZSAĞIN en büyük partisi olup ilk seçim de TEK BAŞINA IKTIDAR OLACŞKTIR.

lokman

seçimden önce % 49.5 in yanına yaklaşamayan orc, % 54 ü neresinden çıkarmış?

entelektüel hamsi

chp'ye oy verenlerin %90'ı babadan,dededen chp'lidir.sabit fikirlidirler diyecem öyle de değil,tamamen fikirsizdirler.chp en milliyetçi söylemlerden en sola kadar nereye savrulursa savrulsun yine atamızın partisi der aynı insanlar oy verirler.ama bu mhp ve hdp için öyle sayılmaz.bu ikisinin izlediği siyasete bakınca ikisinin de tedavülden kalkması lazımdı.bu seçimde ucuz kurtuldular.

Boyut

Ne partiydi yahu o parti. En az iktidar partisi kadar konuşuldu. Bir baraj altında bırakmak uğruna Ya Rab, ne güneşler battı ülkede. Ama şunu söylemek lazım: O parti küçük ama etkiliymiş... Hatta küçük ama sevimli... Demek ki neymiş önemli olan boyutu değil; işleviymiş. Ki seçim bitti hala baraj altı bırakmaya çalışıyorlar. Komik

TEMEL

HAZIR DURUM BÖYLE IKEN GELIN YENIDEN SECIM YAPALIM

ibrahim

oh ne güzel hadi hemen tekrar seçime gidelim.

7 HAZİRANDA ÇAKILAN ORC DEĞİLMİYDİ!

1 Kasımda masa ßaşında ayarlanan seçim sonuçlarının artçı söylemlerinden ßaşka ßir şey ifade etmiyor..

hasan bal

devlet bahçeli ile olan anket MHP yi firenlemek için yüksek çıkarılmış yoksa bahçelinin MHP de karşılığı %5 bile değil

Vatansever

Ak Parti haric maalesef ülkeyi yötebilecek kadroya ve ciddiyete sahip baska bir parti yok , olacak gibide gözükmüyor , muhalefet ayni kafayla devam ederse yakinda tümüyle baraj alti kalir .

Hakan

Türküyle , Kürdüyle ve diger bütün unsurlariyla halkimiz artik kimin ne mal oldugunu yavas yavas ögreniyor , hdp , chp , gülen cemaati hainleri ve bugünkü mhp oy verilecek desteklenecek kurumlar degildir .

Demedi demeyin

Müslüman Kürt kardeslerimiz bu hdp ve pkk nin ortak baskisindan insallah kurtulacak ve onlara gereken cevabi bir dahaki secimlerde verecek .

burhan

ak parti muhaletein beceriksizliği ve pkk terörü sebebiyle bir tepki olarak %49 u yakalamıştır. şimdi kalkmış orc 54-55 diyerek resmen sallıyor. ak parti hele ki muhalefet kendine bir çeki düzen verirse ki vereceğe benziyor bırak 54-55 49 oranını bile yakalayamacaaktır ibre 7 haziran merezli şeekillenecektir. orc mrc değil topluma göre bakın. 7 haziranda 1 kasımda bu toplumdan çıktı bu bilmem ne ci anket firmalarından değil !!

Misafir

iktidara oy verenlerin yüzde 70 i başkanlık istemiyor kısa ve net çünkü bölünme korkusu var şimdi olmasa da ileride.

Sinan

o parti dediğiniz Hdp en kötü şartlarda bile barajın altına düşmedi,daha düşmez merak etmeyin....

osman c.

bunlar ne diye anket yapıyorlar acaba? deneklere biz toto oynamak için bir kaç dk nızı alacağız mı diyorlar acaba?

habip

orc yiyodusa bu sonucu seçimden önce bulacaktın... saçma sapan yorumlarla gidin bakalım vatandaşa... AG yani adil gür ne diyor siz onu söyleyin. boşa anket yapmaya çalışmayın....:)))

Ali

Bu ne simdi?Milletin bu sirketlere artik guveni kalmadi

Meraklısına

Yine yanılıyorsunuz ....şu an MHP kesin baraj altında.......hdp oyunu korur ....

şirket

seçimi bilemeyen anket şriketleri

  • 1