BIST 10.173
DOLAR 32,29
EURO 34,97
ALTIN 2.443,78

RTÜK üyesi Hamit Ersoy'a trafikte çirkin saldırı

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu üyesi Hamit Ersoy, Anadolu Bulvarı'nda aracına çarpan otomobildeki 2 kişinin saldırısına uğradı. 2 saldırgan, çevredeki vatandaşların polisi araması üzerine kaçtı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Misafir

ÇUKUR , EDHO BUNLAR BİŞEY HATIRLATIR BELKİ

Misafir

Sen önce bu hukuk sistemi yürüt de Osmanlı hukuk sistemini ondan sonra tartışalım.

Saray kullarından Ülkücü olmaz

RTÜK vatandaşta olumlu bir çağrışım yapmıyor. Ama yine de bu saldırı cezasız kalmamalı.

Misafir

3. dunya ulkesi goruntusu iste bu.Hergun kan,revan,bicaklama,tecavuz,siddet...koru yapmayal bu isler olmuyor.Diziler,capsiz sporcular,ayaga dusmus siyasetciler ulkenin gencligine iste boyle ornek oluyorlar.

Gerçekçi

Bir sürü şey olur. Mantıksız olur ama bir şekilde gerçekleşir. Saygı bitmez bitemez. Saygı zorunludur, keyfi değil. Maganda bile olsa saygılı olmak zorunda. Kaç defa şahit oldum, araya girdim, ayırdım. Saygı gibi kavramları kullanınca adamlar kuzu kuzu gittiler. Saygı içi boş bir kavram değil.

Misafir

Umarım adalet yerini bulur diyor.. demekki rütük üyeside adaletten ümidini kesmiş. Yanlışmıyım. Akşam zanlıları bırakırlar.

Misafir

Çağdaş aydın toplum dedikleri bu işte kimin gücü kime yeterse,yeterki terör olsun ,sahte çağdaş geriden aydın anlayışı

Doğrusöz

Bu eşkiyalara birer ikişer yıl ceza verilir. Oda ötelenir geçer. Halbuki ki , Zararların ve tedavi giderleri onlardan alınır ve 10 biner lira manevi tazminata çarptırılırsa - tabi hızlıca- iyi bir ders olur . Şiddet her yerde hızlı ve ağır maddi manevi cezalar ile önlenebilir !

Misafir

başlayacak demişsin duyan da arkasında binlerce adamı olan biri sanacak. kaos zaten var zaten başlayacak da ne demek.

Misafir

Çağdaş yaşam hugug demokrasi diye diye ülkeyi az kalsın yıkacaklardı sahte çağdaşlar geriden aydınlar türkiye düşmanları İslam düşmanları ,Allah'tan millet uyandıda Osmanlı tokadını patlatı verdi enselerine ,ezik büzük oldular

Neco

Ey hükümet, yerli ve milli adalet sistemini getiremezseniz işte o zaman gerçek kaos başlayacak. Her yer eşkıyalarla her yer terörist olmayan terör estirenlerlerle doldu. Uyuşturucu, sapıklık neredeyse her köyde, her mahallede! Göz altına alınsam nasıl olsa savcı bir kaç saate bırakır diye önüne gelene asarım keserim taslıyor hainler!

Misafir

Acilen Osmanlı adalet sistemi gelmeli batının hugug gu dalavere

kartal

Altına bir araba çeken eşkiyalığa başvuruyor. Bunların önünün alınması gerek. Öyle yasalar uygulanmalı ki, maganda denen bu yaratıklar analarından doğduklarına pişman edilmeli. Hem de geç olmadan.

  • 1