BIST 10.173
DOLAR 32,29
EURO 34,97
ALTIN 2.444,09

Gidin Erdoğan'dan özür dileyin!..

Ah Kemal Bey, Ah Meral hanım!..Bu ülke yönetiminin sizlere bırakılamayacak kadar büyük olduğunu Afrin harekatının başında belgelediniz!.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
davut

Meral Hanım doğru diyor, yapacağın operasyonu bir hafta önceden davul zurna ile ilan edersen adamlar tedbir alır, tuzak kurar veya saklanır. Azami verim alabilmek için işi adam gibi yapmak lazım ve bir seferde bitirmek lazım. Sen Meral hanımın söylediklerini nerenle anladın da böyle saçma bir yazı yazdın? Aldığın parayı hak et be kardeşim.

Misafir

Çok güzel ve yerinde tespitler,yazarımızı canı gönülden kutluyorum.

TRABZONLU !!!!!!!

Tebrik ederim Süper bir yazi !!!!!!!!

Mustafa C.

Niçin Diğer yorumları yayınlamıyorsunuz?

mniksek

SİZİNDE BAHSETTİĞİNİZGİBİ BU ŞANLI MİLLET, KILIÇDAROĞLU VE MERAL AKŞENER'İN VATAN MİLLET BAYRAK DİYE BİR DERTLERİNİN OLMADIĞINI ÇOK İYİ BİLİYOR, BUNLARIN TEK DERDİ VAR, ERDOĞAN DÜŞMANLIĞI, ŞÜKÜRLER OLSUN O DÜŞMANLIKTA KURSAKLARINDA KALIYOR,ALLAH DEVLETİMİZE VE ORDUMAUZA ZEVAL VERMESİN, AFRİN ZEYTİN DALI HAREKATI ÇOK BAŞARILI GİDİYOR, DARISI KANDİLE İŞALLAH, RABBİM ORMUZU MUZAFFER EYLESİN...

gencoglu

elinize sağlık sayın yazar helal olsun duygularımıza tercüman oldunuz

Misafir

Bu pyd lileri 29 Ekim de Türkiye den geçiren, yediği lahmacunların parasını dahi devlete ödeten ve kobaniye selam olsun diyen chp yi kınıyorum. Milli birlik ve beraberlik mesajları vermen gerekirken yağdanlığın dibine vurmuşsun. Allah askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun inşaallah.

Yusuf Alptekin

Çözüm sürecinde pkk terör örgütü ile masaya oturan CHPyi kınıyorum !?

hakkı

ŞEREFLİ ORDUMUZ afrine vuruyor, sesi chp ve iyi din geliyor. acaba siz ne ayaksınız?

Misafir

Gunluk yag cektiklerinde birgun birakip gidecek o zaman ne yapacaksin?Cevrene insanlarin yuzune nasil bakacaksin?Birgun de tarafsiz adam gibi bir yazi yaz,niye yazmiyorsun?Para etmiyor degil mi?Cunku para kazanmanin tek yolu yagcilik.

Erol Baron

Bir Türk Milliyetçisi olarak diyorum ki, askerlerimize teröristler tarafından yapılan saldırılardan başka, Türkiye'deki 3 milyon Suriyeli göçmen bize Suriye'ye askeri müdahale hakkını fazlasıyla veriyor diyerek, batılı terör destekçileri susturulmalı. Yani, ağzını açan her batılı terör destekçisine -konuşma-!, Al 1 milyon göçmen ondan sonra konuş" demek lazım çünkü hiç birisi göçmen istemiyor. Ve işe ilk önce dillerini konuştuğum Fransa ve İngiltere'den başlansın diyorum.

esin ö.

allah sana akıl fikir versin dicem ama tek macınız var günlük yalakalık malzeme bulmak. aynada yüzünüze bakabiliyormusunuz merak ediyorum

  • 1