BIST 10.173
DOLAR 32,31
EURO 34,99
ALTIN 2.445,59

Gaziantep'te katliam gibi kaza! 6 ölü 20 yaralı

GAZİANTEP 'in Oğuzeli ilçesinde son dakika bir facia haberi geldi. Oğuzeli'nden gelen sondakikaya göre tarım işçilerini taşıyan kamyonet ile minibüs çarpıştı. Kazada 6 kişi öldü, 20 kişi yaralandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Ekrem

TURKIYEDE BIR BALTAYA SAP OLAMAYAN ŞÖFÖR OLUYOR BAS PARAYI KICIKIRIK BIR EHLIYET AL IS BITTI CIK YOLLARA INSAN KASABI MUBAREKLER.

OFLU BABA

KAMYON VE MINIBUS VE TIR SOFORLERI SERSERILERIN BIR ARAYA GELIP KULLANDIGI ARABALR SIZ BU SOFORLERIN EFENDISINI INSAN GIBI ARABA KULLANANI GORDUNUZMU BEN GORMEDIM HAYDI HEP BIRLIKTE BANA KUFUR ETMEYE BASLAYIN INSANLIKTAN CIKMIS SOFOR BOZUNTULARI YAZIK VALLAHI O MASUM INSANLARA YOVMIYE 50 LIRA

Koray

Dış güçler diye kazayla dalga geçen şahıs, içerdeki gavurlardan, dıştakilere sıra gelmiyor. Yerli görünümlü gavur !!!

halk

ya bu acinci ya yazik degil mi ya insan hayati bu kadar ucuz mu trafik olmiyan bir yolda oyle kazami olur kural tiniyan yok emniyet sifir adamlar araba kuanor kemer takmaz telefonla konusurur tesbih salar muhabet eder sanki oturma odasinda oturur gibi araba suruyorlar

Misafir

Dis gucler burda da kendini gosterdi... ulkemiz sadece ekonomik saldiri altinda degil, trafik kazalarina da sebebiyet veren dis guclerin mudahalesi ile karsi karsiyadir... allahin izniyle milletce hep birlikte bunu da bertaraf edecegiz :))

ruzgar67

Allah rahmet eylesin memleketeki soforleri cogu cekirdekten yetisme en iyi herseyi onlar bilir sonc ?

Ada

Kaza haberiyle dalga geçen fetö muhabbetini yapan fetoşun çocukları.inşallah o kazalarda geberirsiniz.

Misafir

Bu kazanın müsebbibi feto degilmi!

Misafir

HERKESE EHLİYET VERMEYİN ASIL BU ŞÖFÖRLER CANAVARR

AS

ALLAH ALLAH.. NE BU KAZALAR NEDEN OLUYOR ACABA?

  • 1