BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,71
ALTIN 2.402,06

Erdoğan: Aşacağımız daha çok büyük tepeler var

Erdoğan, Türk ve Güney Afrikalı iş adamlarına hitaben, "Her iki ülkenin de faydasına olacak 'kazan kazan' temelli bir yatırım ve ticaret ortamını sunmakta kararlıyız." diye konuştu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

kömür alacak zaar kömür alırsada bu ülkedeki kömürler bu sefer çıkarmayacak kömür ocaklarını kapatacak demektir..kısaca kömür ocaklarını geliştirip düzelteceğine kapatacak demektir..

MİSAFİR

BU MAKAMDA OLDUGUM SURECE GAZETECİ DENİZ BARIŞ İÇERDEN ÇIKAMAZ DEDİ ..DENİZ BARIŞ ÇIKTI VE ALMANYADA..PAPAZ BRONSON AJANDI...ODA ÇIKTI.ADALET YOK.SARAYA BAGLI.BU DENGESİZLİGE DAHA NE KADAR SABREDİLECEK?

MİSAFİR

BATI BİZİ KISKANIYOO..DIŞ GÜÇLERİN OYUNU BUNLAR..DOLAR 5 TL...

Misafir

Akkuş gelmiş muhalif olanlara babasından kalan mülkü imiş gibi ülkeyi terk edin diyor.herkes senin gibi düşünmek zorunda değil demokrasi böyle bir şey..hakikaten reisiniz afrikanın en güneyine ne için gitti?hava almaya gitmedi herhalde ticaret için ise hangi konularda iş yapılacak bilgi yok..

Hainlik Sarmış her yanı

Beğenmeyen bu ülkenin değerlerine ve halkın seçtiği kişilere laf söyleyip ülkemizi kötüleyen şuursuz insanlar s... Olun gidin madem Afrika yı dahi kalmış bu ülke sizin ne işiniz var ozaman TÜRKİYE DE ???? Afrika yı küçümsüyor ve ezikliyorsunuzz fakat utanacaksiniz o duygu sizlerde varsa tabiki....

Misafir

Afrikadan baska gidecegimiz yer kalmadi ki

Misafir

Eeeee afrikaya kaldık...

Misafir

Darbeyi yapanın yaptıranın.bunu firsata çevirip masumlara zülmedenin Allah belasini versin.Neslini kessin.Akibeti ARİAL ŞARON gibi olsun. Amin.

  • 1