BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,71
ALTIN 2.402,15

Darbe içinde Darbe

fetö cü subaylardan kurtulup, hükümete de balans ayarı ancak bu kadar kolay yapılabilirdi.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

bence burnun iyi koku almıyor.yazıya bakılırsa ülkücü

yazar mış.

yazarım diye yazmışsın ama eğer senin balyoz-ergenekon dediğin bir güçlü yapı ordunun içinde olsaydı fetö asker alımında-g.kurmayı dinlemede-darbeye kalkışmada bu kadar rahat olabilir miydi.yazdıklarına sen inanıyor musun askerin içinde ulusalcı yapı dersen zaten olmaması imkansız ama onunda gücü az mış ki hesaba katmamışlar.

misafir

fetöcü kokuyorsun kardaş...seni bir araştırsınlar.

uyan üsküdar da sabah oldu.

sayın yazar ülke işgal edilmek parçalanmak isteniyor sen boş boş konuşuyorsun.yazdığın grupların kişilerin içinden bir kişi bile süleyman soylu gibi abd ye diklenip oradan ses getirebilir mi demek ki ülkesine sahip çıkan menfaat gözetmeden tankların üzerine çıkanların lideri süleyman soylu gibi insanlar gerisi faso fiso.

bedii

bu ülkede demokrasi olduğu gibi yazılan yazıları küfür olmadıkça yayınlamanız gerekmezmi..

Misafir

kesinlikle haklısın,ancak abd kılasık hali, bulanık suda balık tutmayı sever yarın rahatlıkla hükümeti destekleyen demeçlerde verecektir.çıkarı neredeyse çadırı oraya kurar

yaz dostum.

sen görmüyor musun balyoz ergenekon davalarında da abd liler susarak fetö yü desteklemişti bu gün de darbe neden başarısız oldu diye araştıracak kadar destekliyor hükümete pek destek çıkmıyorlar. demek ki fetö abd korumasında bunu anlamamış görünmenin nedeni ne olabilir?

  • 1