BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,71
ALTIN 2.402,15

Bakan Çavuşoğlu'ndan ABD medyasına kritik İncirlik mesajı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD'nin USA Today gazetesi için kaleme aldığı yazıda, ABD'nin iç politika gerekçeleriyle Türkiye'ye getirdiği ilave gümrük vergilerini eleştirirken İncirlik Üssü ile ilgili de önemli mesajlar verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
MISAFIR

BALYOZCULAR TURKIYEYI RUSYA YA BAGLAMAYA HAZIRLIYOR.YILBASINA KADAR TOPLUMU HAZIRLIYACAKLAR

Misafir

Konuşma hemen kapa sonra konuş

Misafir

incirlikle ilgili hiçbirşey ifade edilmemiş ezikler

Misafir

Çavuşoğlu USA Today'e yazdı: Bize Kıymayın Efendiler______________________________ NATO müttefikiyiz ve güney kanadının muhafızlığı yapıyoruz' ifadelerini kullandı.

Misafir

Çok Perişan Oldular!.......Çavuşoğlu USA Today'e NATO müttefiki diye yazdı.....ağlıyor :)

Misafir

Medya üzerinden ince ayarlar? ABD Medyasi ahtabod gibi, dikkat edilse. O Diplomasiyi yerinde yapmak uygun olani medya üzerinden degil.

Misafir

ABD namussuz mu? Evet! ABD haysiyetsiz mi? Evet! ABD kalleş mi? Evet! Bunlar kesinse karar verir ve uygularsın! İncirliği kapatmak için neyi bekliyorsun? Yaparım haa demek inandırıcı olmuyor...

Misafir

Halkbank konusunda olası cezaya ABD Hazine Bakanlığı'na bağlı Dış (Yabancı) Varlıklar Kontrol Ofisi (OFAC) karar verecek.

Misafir

israili koruyan kurecik kimin topraklari... azcik saglikli dusun gulum...

Misafir

İncirliği derhal boşaltsınlar,biz ülkemizde düşman askeri istemiyoruz

Misafir

MALATYA KÜRECÎKTEKÎ İSRAÎLİ KORUYAN RADARLARA NEDERSINIZ DÜNYANIN ÇÎVÎSÎNÎ ÇIKARAN İSRAÎL AMERÎKAYA ÎSTEDÎĞÎNÎ YAPTIRAN İSRAÎL UNUTMAYIN ALLAHSIZLAR BUNLAR

Misafir

isler daha kötüleşirse daes ile mücadeleniz daha da zorlaşır, incirlik sizin icin ne kadar önemli oldugunu unutmayın diye hatırlatma yapıyor. bu diplomaside ağır bir tehdittir. atarım ulan sizi incelikten demesini gibi şeyler beklemeyin zaten. onu dediğin zaman is bitmis demektir.

ABD

Ne mesajı vermiş bize editör açıklasa seviniriz...

Beyinsiz

Esip gürlemeler sadece iç politikaya yönelik sosyal medya angutlarının zafer naraları bir de onları desteklemeye çalışanlar bizim yediklerimizden yemiyor içtiklerimizden içmiyorlar hani mantıklı bir iş yapsalar ya da bir mantıkları olsa iyi olacaktı

KaaN

Hiç bir şey denmemiş incirlik kelimesi sadece bir yerde geçmiş... Eee bunda kritik bir durum yok ?

Neden gerçekleri anlamıyoruz.???

Ben bi mesaj göremedim,hafif bir yanaşma isteği sezinledim,ki rahip gidecek demektir,oysa kriz bizim ekonomide,tosladık.

Misafir

Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, tutuksuz yargılanan gazeteci Meşale Tolu hakkındaki yurt dışı yasağının kaldırılmasıyla ilgili “Türkiye ile ilişkilerimizin düzelmesi yönünde atılmış bir adım” değerlendirmesinde bulundu.

Emin can

Bu açıklamalar çok fayda getirmeyecek..İncirlik’ten çıkıp,bizi de NATO’dan çıkaracakları günler yakındır..çünkü hedefleri Türkiye’yi ve İran’ı parçalamak..Biz de Şangay topluluğuna girelim,yeni ittifak ve pazarlara açılalım,tüm imkanlarımızı kullanalım Amerikasız hareket edelim..

Xtr

Diplomasi diye yalvarmanin alemi yok. Kriz döneminde isek eğer dik durmaktan başka yapacak birşey yok. Fakat açıklamalar ?

  • 1