BIST 10.173
DOLAR 32,26
EURO 34,96
ALTIN 2.444,22

Astrologlar 2018'in falına baktı Altaylı fena oldu

Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek' programına konuk olan astrologlar, 2018'in ve önümüzdeki yıllara ilişkin dünyanın yıldız haritasını açıkladı. 2018 yılında astrologların tahminine göre büyük değişimler olacak. Bazı ülkelerin sınırları değişecek, yeni ülkeler ortaya çıkacak. Amerika'da karışacak bazı eyaletleri bağımsızlığını ilan edecek. İşte astrologlara göre 2018 yılında olacaklar.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
Akif

Gaybi, Allah diledigine verir sozu daha dogru bir cumle olarak soylemeliyiz.

Akif

Yeni bir cag basladi kimse farkinda degil, Turkler geliyor!... Ardinda 1.7 milyar Musluman.

Akif

Sundan eminim ki, halifelik tekrar gelecek. Cunku bu cok acil bir ihtiyac haline geldi. Islam ulkeleri yerlerde surunuyor, her turlu alcak,sinsi zalimlerin saldirilari ve tehditleri altinda. Turkiye, bu alcak zalimlere haddini bildirecek hazirliklar icinde. Yani cok daha guclu bir Turkiye goreceksiniz. Tarihi gelismelere hazir olun.

Arif YILMAZ

24 Haziran seçimini bilen biri bile yok..Uydur uydur söyle..Eskilerin dediği gibi:Dilin kemiği yok!!!!!

NEŞE YENER

ONLARIN ANLATTIKLARI DOĞRU ,BİZ YILLAR ÖNCESİ ÖĞRENMİŞTİK AMA BU OLAYLARI YAŞAMAK BİLMEKTEN ÇOK FARKLI DAHASI TÜM DÜNYADA BİZİM NESLİN KIYAMETİ VAR İNSANLARIN 0YÜZDE DOKNINDAN FAZLASI ÖLECEK VE HİCRİ YIL OLARAK BİN BEŞ YÜZE VARMADAN KIYAM OLUNACAK.

Misafir

Astroloji fal değildir

Misafir

2015 aralık ayında yaptıkları programı izlemiştim gerçekten şok oldum

SELAMİ

GAYBI ALLAHTAN BAŞKA HİÇ KİMSE BİLEMEZ, PEYGAMBER EFENDİMİZE BİLE GAYBI BİLMEK VERİLMEDİ

TÖVBE,TÖVBE...........!!!!

ozan,BİRDE EGEMEN BOSTANCIYA DANIŞSAN O AYETLERİ FALAN İYİ BİLİYOR.

Misafir

BUNLARIN TAMAMI AÇIK SÖYLÜYORUM DELİ SAÇMASI.....

ozan

Peygamver efendimiz gelecegi bilmiyormuydu? belliki senin allah kuran peygamberle pek aran yok,kuranda Allah gelecekle ilgili bir suru ayet gondermistir bknz isra suresi...peygamber efendimizde gelecekle ilgili bir suru hadisi serifI varken Nasil Boyle bir cumle kuarabildin hayret,hicbirini bilmiyor olabilirsin ama ozamanda bilmedigin konu hakkinda Konusma sus .. zaten bilmeyenler konusmazsa bu memlekette sikinti kalmaz....

mniksek

GELECEKTEN ALLAHTAN BAŞKA KİMSE HABER VEREMEZ, BUNLAR ŞARLATAN GELECEKLE İLGİLİ TEMENNİLERİNİ SÖYLEMİŞLER, BUNLARI PROĞRAMA ÇIKARTAN KAFA NEYİN KAFASINI YAŞIYOR ACABA, TÜRKİYEDE BİLİM ADAMI KALMAMIŞ ŞARLATANLARLA PROGRAM YAPIYOR...

VATANDAŞ

Gaybi ancak ve yalnız Allah bilir.. Gerisi ticaretini yapar!

yuh artık

meteroloji bile uzun tarihli tahminlerde yanılırken ne tahminiymiş be depremin tahminimi olur

Misafir

ALLAHTAN BAŞKA HİÇ KİMSE GELECEGİ GÖREMEZ

Misafir

Yüzlerce yıl önce nostradamus diye bir deli çıkmış, savaşlar olacak, müslümanlar kazanacak demiş, abd korkudan yıllardır müslümanlara saldırıyor güçsüzleştirmek için....yahu biri de çıksın dünyada güzel şeyler olacak desin de insanlar bunlara inanmaya başlasınlar bari...Geleceği peygamber efendimiz bile bilmiyorken bu insanlara neler oluyor böyle.kendi söylediklerine kendileri inanıyor mu acep.

osmancık

Hala bu çağda falcılara inananlarda nasıl bir idrak nasıl bir izan var merak ediyorum.

kemal akalp

Geleceği yüce rabbimden başkası,hele hele uzun vade sayılan 5-6 ay ve daha ötesini kimse bilemez boş işleri bırakıp insanlara faydalı olacak bilgileri verin

Misafir

fal dedikleri,palavra ve yalan dolandan ibaret.karşısındaki neden korkuyor,neleri umuyor ve istiyorsa sözler ona göre söyleniyor.işin gerçeği,memleketin geleceği alenen belli zaten.ya demokrasi başa,ya kuzgun leşe!

Misafir

Böyle saçmalıkların ve boşboğazlıkların prim bulduğu bir ülke ancak Türkiye olabilirdi! Kader,hayır ve şer...Bunların yalnızca Allah'ın takdiri ile olacağına inanmayan hiç kimse Müslüman olduğunu söylemesin!

işimiz fala kaldı

Astroloji nedir kardeşim kim inanır yıldız falına bilmem neye.Deprem olacağı zaten gün gibi açık belli.Mart ayında bilmem ne bekliyormuş da bilmem ne.Çok bilseniz piyangouu lotoyu 50 kere tuttururdunuz.

Gaybı Allahtan başkası bilemez

Bu ne şimdi hem net şeyler değil hem de iyi şeyler. Kuran daki bir çok ayete uyuyorsunuz. Allah sizleri ayetlerinde güzelce anlatmış

Burak çırak

Felakett tellalligi yapiyorlar birde kahkaha atiyorlar bu olacak olaylardan etkilenmeyecekler gibi ne kadarda rahatlar

  • 1