BIST 10.173
DOLAR 32,31
EURO 35,00
ALTIN 2.448,33

Akşener Kılıçdaroğlu ile ne görüştüklerini açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendilerine yaptığı ziyarete neler görüşüldüğünü anlattı. Akşener, ittifak kelimesinin tek bir defa bile geçmediğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 25 Adet Yorum
Misafir

İYİ Parti 200.000 kişiye sandık eğitimimi verecek ? 200 kişi desenizya buna.

Misafir

Plajda kala kala şapkasız başına güneş geçmiş işte🐦🌑🌒🌓🌔🌕🌜🌝🌞🍫☕🍭

Misafir

İyisin tabiiiiiiiiiiiu,,,,,,

Misafir

200 bin e sayı bile demek ,yürek ister ,cooooooiiiik azz,

A.eren

Çok yakışmışlar ortaklığa, sadece karamolla eksik.

Misafir

Fetö kardeşliği arıyorsan ''ak parti fetö'' yaz seyret internette.

Misafir

En önemlisini yani BOP eşbaşkanını unutmuşsun.Pensilvanya papazı dediğin adamın o papazla bir tane fotoğrafı yok ama Ak Partinin yaşlısı genci sıraya girmişler boy boy resimleri videoları var.

Misafir

hadi ordan .Oy uğruna pkk yı da fetöyü de palazlandırıp yüz veren sizinkilerdir.Ama bütün gün a haber izleyip SABAH ve Türkiye gazetesi okursan böyle bön bön fikirler oluşur kafanda.

16 nisanı hatırla

Ak Parti,koalisyonun adını İTTİFAK koydu biraz daha lacivert oldu.BBP ve MHP ye yaklaştı.Çünkü 16 nisanda halk çok sağlam bir ders verecekti hatta vermişti ama YSK çalımı ve mühürsüz oy kabulu numarası ile zar zor EVET çıkardılar.

Köroğlu

İlk cumhurbaşkanlığı seçiminde, MHP ve 10 küsür partiyi yanına aldıkları halde bile %40'ı bulamayanlar, MHP'yi bölmeye çalışan partiyle mi %50 almayı düşünüyorlar? Hele hele, ülkücü geçinen bu parti, aynı koalisyonda olması muhtemel HDP ile mi ittifak yapacak şimdi?

Misafir

Recep Ivedik, senin aklın ermez bu işlere. Sen git plajda manita kesssss.

Reis

Ne de yakışmışlar birbirlerine bu fetönün şaşkın ördeleri atı alan üsküdarı geçti cumhur ittifakı en az yüzde 70 geliyor eger yerel seçimlerde itifa yaparlarsa ank ist izmir banko ak parti götürür chpkk nal toplar

Hakkı B.

AKP-MHP ile, Saadet-İyi ile, CHP ve HDP tek başlarına seçime girerlerse AKP-MHP ittifakının hiç şanslarının olmadığı kanaatindeyim.

Misafir

Sen kendi BOP eş başkanı olduğunu söyleyenlerine bak!

Hakkı B.

KK AKP'ye çalışmaktadır. İttifak ederek İyi partinin oylarını azaltmayı hesaplayabilir. Kesinlikle ittifak yapılmamalı kanaatindeyim. İyi parti ile Saadet partisi ittifak yaparsa bir sinerji oluşacağı kanaatindeyim.

Ccc

Meral hanim bu pkkliyla ayni kareye girerek yanlis yapti, kemal pkknin siyasi koludur

DEVAM...

ALLAH DOĞRULARIN VE İYİLERİN YARDIMCISIDIR,YOLUNUZ AÇIK OLSUN..

azerioğlu

meral ablamızı 28 şubat davasında kendine hakaret eden paşadan davacı değilim deyince kendini savunamayan başkasını nasıl savunur dedim.peşine medyanın gazıyla mhp de şekillere girdi durup dururken 15 inde başbakan olacağım dedi 15 inde darbe oldu koray kongre yaptırmadılar dedi mhp den ayrıldı gidip ip in kongrelerinde aday dahi olmadı.meral hanım şimdi her yeri geziyor mhp de iken kaç il gezdi sıfır.istanbuldan 1.sıra adayı oldu kazandı parti kurmuş chp ile aynı dilden.chp ve hdp liler hakaretler var tek cevap yok.erdoğan çık karşıma çaldılar başka yok.tamam sıkıntılar var yeni parti kurdun reçeten varmı yok.dün toplantı yapılmış kemal açıklama yapıyor araya girip diyorki torunları konuştuk.lafa bak beri gel.kemal bile patavatsız olamazdı.bakın erdoğana benzeme çabasında.keşke dertlere derman olacak çözümler sunsa.çünkü güçlü muhalefet her zaman iyidir.Allah aşkına toplantı yapıyorsunuz millet birşeyler bekliyor ekonomiye çözüm ,ittifak olacakmı siz torunları konuştık.

Misafir

Ülkenin normalleşmesi ve geleceği için doğru bir adım.

Sivasli

Al birini vur Ötekine Temelin Ingiliz Ajani oldugu Asikar Digerleride Pensilvanya Papazinin ABD nin usakligina devam ediyorlar Türk Milleti Hainleri iyi taniyor.

Misafir

Allah yolunuzu açık etsin inşallah Türkiye'de İYİ ler kazanacak

Misafir

Türkiye’yi fabrika ayarlarına geri döndürmek için gerekli bir ittifak

Misafir

Meral Hanıma fetö kılıfı giydirmeye çalışan zavallılar, tarih bir çok şeyi açıp okuyun. Fetö denen iblis için kimlerim göz yaşı döktüğünü, ne istedilerde vermedik diyenleri, hdp ye zeytin dalı uzatanları unutmadık hiçbirini

Misafir

Merak eden yok herkes bikiyor fetö kardeşliği fotoğrafı olmuş çokta beklenmedik biley değil

recep yaşar

Ne görüşebilirler ki ? Kapasiteleri nedir ? Faydasız gereksizler.

  • 1