BIST 10.337
DOLAR 32,25
EURO 34,71
ALTIN 2.402,57

Acun'dan herkesi şaşırtan servis!

TV8'in yeni patronu olan Acun Ilıcalı, Arda Turan'a kendi kanalında çay servisi yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
riza safardoust

acunu cok seviyorum...cok iyi kalpli insandir...niye boyle laflar atiyorsunuz ona...kendi kanalidir ne istese yapa bilir...

Sait Bolhocalıoğlu

Ben Acun'u severim ama yine de şu soru aklıma gelmiyor değil,'acaba kamera olmasaydı yine de aynı şeyi yapar mıydı? normalde de yapan biriyse yine abartmayalım,'insanmış' demek yeterli bence.

nuray akpınar

lütfen birazda karşımıza çıkan güzellikleri hazmetmeğe çalışalım. adam mütevazii. düşenin elinden tutuyor ve geldiği yeri unutmuyor. bir samimiyet var. Allah yolunu açık etsin.

ahmet uzunoglu

zaten akpnin sonu yaklaşıyor acun da şimdiden akp sonrası mesleği ameleliğe hazırlık yapıyor adamın yorum aynen bu tunç bu adam buralara birden gelmedi kimse biryerlere birden gelemez herşey sırasıyla acun buralara gelene kadar neler çekti en azından muahabirdi ve kimsenin malını parasını çalmadan yolmadan buralara alnının teri ile geldi seversin sevmeyebilirsin ona eywallah yok akp falan filan bırakın bu jargon 80 lerden kalma gerikafalı zihniyeti

derya

Helal olsun sana Acun. Hem zeki hem de alçakgönüllü.

Dobra

Reklam kokan hareketler bunlar.Diyorum ki bir gün onun da ipliğini pazara çıkaracaklar.Çok uçmaya başladı çünkü.

tunç

zaten akpnin sonu yaklaşıyor acun da şimdiden akp sonrası mesleği ameleliğe hazırlık yapıyor

bk

heraldeki oda bir insan nicin buyutuyorsunuzki

gözcü

çalıntı malıntı gerçekleştirmiş ülke de beğenmiş tutmuş ayrıca 4-5 değil 150-160 kişilik bir ekibi var buda yayın yapmak için yeterli.. çekememezlik olmasın..

turan

arda kendini ne hala sokmuş yazııııkkk

kültigin

halk adamı ya .. yatından inip çay demlemiş !!!

haldun

reklamını iyi yapmış adam böyle geldi bir yerlere zaten. düşündü taşındı ne yapsam gözde olurum buldu böyle adamlara yol vermemek lazım çirkin şeyler bunlar

görüşüm

çay servisi yapacak adamları yok. ayrıca çok cimri almaya alışmış vermeğe değil.Acun 3-5 kişi ile ve ayni adamlarla yayınlanmış çalıntı programlarla TV yayını yapmaya kalkıyor. reklam alışa oradan geçinecek.

Denizliden Fatih

Bu Acun dedikleri çok zeki adam, kendini nasıl pazarlayacağını iyi biliyor. Flaş Flaş Flaş Magazin Dünyasında Kapaklar Ard Arda. "Patron Çaycı Oldu." Gelsin Reklam Teklifleri, TV8 bu zeki adamla 1 numaraya yerleşir ben size söyliyim. Helal olsun ama her seferinde farklı olmayı başarıyor. Aklını, sempatikliğini ve mütevaziliğini kullanıyor. Herkesle dost olmaya çalışarak, insanları mutlu etmeye çalışarak diğerlerinin başaramadığı şeyleri başarıyor. Haber kanalı olmamakta akıllıca idi. Benim projeme benzer bir proje benimkide sadece iyihaber insanları mutlu eden haber kanalıydı. Güzel ama doğru yolda ilerliyor.

dursun demirtas

kanalı almak kaliyetli olmuş galiba çaycı almamış :)

  • 1