BIST 9.984
DOLAR 32,37
EURO 34,72
ALTIN 2.427,35

Son Dakika Haberleri

POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli’yi konutunda ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi konutunda ziyaret etti.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın parkta ölen Edanur Gezer isyanı: Göz göre göre hayatını kaybetti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Küçükçekmece'de parkta İBB'nin kazı çalışmasında oluşan su birikintisinde boğularak ölen 5 yaşındaki Edanur Gezer ile ilgili konuştu. Erdoğan, "İstanbul'da parkta basit tedbirler alınmadığı için 5 yaşındaki çocuğumuzu...
GÜNCEL Devlet Bahçeli bir kez daha bazılarını şapa oturttu! Bahçeli devrim mi yapacak diyenlere kötü haber Geçtiğimiz günlerde MHP X hesabından yaptığı Ferdi Tayfur şarkısı ile yayına verilen Devlet Bahçeli videosu çok tartışılmış hatta birçok isim tarafından ‘Bahçeli devrime hazırlanıyor’ veya ‘Bahçeli’den Erdoğan’a gönderme’ şeklinde...
EKONOMİ Gözler nisan ayı enflasyon rakamlarında! Ekonomistler ne bekliyor? AA Finans Enflasyon Beklenti Anketi'ne katılan ekonomistler, nisan ayında Tüketici Fiyat Endeksi'nin (TÜFE) yüzde 3,22 artacağını tahmin ediyor.
GÜNCEL Türkiye'nin yeni NATO Genel Sekreterliği için destekleyeceği aday belli oldu Türkiye, yeni NATO Genel Sekreterliği için Hollanda Başbakanı Mark Rutte'nin adaylığına destek vereceğini, örgütün diğer üyelerine bildirdi.
EKONOMİ Getir'den şaşırtan karar! Gelirlerinin yüzde 7’sini oradan elde ediyordu  Getir, Türkiye'ye odaklanmak için, gelirlerinin yüzde 7’sini elde ettiği Avrupa ve ABD pazarından çıkacağını duyurdu.
POLİTİKA CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile telefonda görüştü  CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı telefonla arayarak, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün Taksim'de kutlanmaması yönündeki kararın gözden geçirilmesini istedi.
DÜNYA Netenyahu olağandışı stres altında! ABD ve İsrail kararı engellemek için bastırıyor İsrail basını, Tel Aviv ve Washington yönetimlerinin İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve diğer İsrailli bakanlar hakkında Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin (UCM) tutuklama emri çıkarmasını engellemeye çalıştığını ileri...
SPOR Premier Lig takımından Arda Güler için çılgın teklif İngiltere Premier Lig ekibi Newcastle United'ın, Real Madrid forması giyen milli oyuncu Arda Güler için astronomik bir bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu ileri sürüldü.
EKONOMİ Haftaya çok hızlı başladı! BIST 100 endeksi 10.000 puanı aşarak rekor kırdı  Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, 10.008,02 puanla rekor seviyeyi gördü.Analistler, ekonomi yönetiminin attığı adımların piyasalar tarafından olumlu karşılandığını belirtti.