BIST 9.890
DOLAR 32,47
EURO 34,84
ALTIN 2.450,03

Seda Akgül nereli boşandığı eşi kimdir?

Kısmetse Olur yarışması ile yıldızı parlayan Seda Akgül eşi Avram Habib ile olan boşanması ile olay yaratmıştı. Peki Seda Akgül kaç yaşında ve aslen nereli? İşte Seda Akgül hakkındaki bilgiler.

Seda Akgül 17 Haziran 1971 Ankara doğumlu. TED Ankara Koleji ve Hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümlerini bitiren Seda Akgül başbakanlıkta mütercim tercümanlık eğitimi alarak görev yaptı. Seda Akgül, İsveç Üniversitesi'nin bursu ile Brüksel'de Avrupa Birliği Gazeteciliği okudu ve Amerikan sivil toplum örgütlerinin seçimi ile 2004 yılında Geleceğin Toplum Lideri olarak Washington’da staj gördü.

TRT sınavlarını kazanarak spikerliğe başlayan Seda Akgül, kuruluşundan itibaren TV 8'de görev aldı. Avrupa Birliği’ne Doğru ve Savaş Bağdat Yolunda gibi dış politika programlarını hazırlayıp sundu, uzun yıllar da haber spikerliği yaptı. 

Seda Akgül'ü Türkiye çapında tanınır kılan ise Kanal D ekranlarında sunduğu Kısmetse Olur yarışma programı oldu. 

Seda Akgül'ün boşandığı eşi Avram Habib kimdir?

seda akgül eşi kimdir

Seda Akgül 8 Mart 2016'da, evlilik programı sunuculuğu yaptığı sırada sürpriz bir karar Avram Habib ile evlendi. Evlilik jet hızıyla olduğu gibi boşanma da aynı hızla geldi. Bir kaç ay sonra 2016 Temmuz’unda Avram Habib ile olaylı bir şekilde boşandı. 

Seda Akgül ayrılığı sonrasında şu itiraflarda bulundu:
-"20 günlük gelindim, benim kocam çalışmadığı halde 'sıkıldım, işim var' deyip Çeşme'ye gidiyordu. Ayrıldığımızda farkettim, o hiç evlenmemiş ki benimle.

-49 yaşına kadar evlenmemiş ya, çok seçici olduğunu düşündüm. Orada kendi kitabımla çeliştim aslında... Ben onu hiçbir zaman ezmedim, hiçbir zaman büyük beklentilerim olmadı. Bir gece saat 04:00'te ağır mesajlar 'eski sevgililerimden çok daha çirkinsin', 'zayıfladın da kadın mı oldun'...

-Aile büyüklerine mesajları gösterdim, 'mahkemeye gelmesini sağlayın, tek celsede bitsin' dedim. Ben çok üzüldüm, hayallerim yıkıldı benim.

Eşi aldattı mı?

-Boşanma öncesi son bir kez buluşalım dedi. Ben özür beklerken, azar işittim. Benim de hatalarım varmış. Hatalarım ne diye sordum. 'Kötü araba kullanıyorsun, kabul etmiyorsun', 'Uçak yolculuklarında uyuyorsun' dedi. Günde 16 saat çalıştığım için olabilir mi acaba? Köpeğimi kaybettim 2 ay ağladım, boşandım 1 dakika ağlamadım. Çünkü köpeğim beni 8 yılda 8 saniye üzmedi ama evliliğimde 5 gün üst üste mutlu olmadım.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Foto Galeri Seda Akgül 4 ay sonra boşandı! Bakın nedeni ne Galeriye Gözat