Cansu Dere Kimdir?

Ailesi Yunanistan göçmenidir. İlk ve orta ögrenimini İzmir'de tamamladı. 2000 yılında Kanal D Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda Türkiye 3. güzeli seçildi ve o yıldan itibaren profesyonel mankenlik yapıyor.Öğrenimine İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü nü bitirdi. Hakan Yıldırım, Cengiz Abazoğlu, Ümit Ünal, Evrim Timur, Arzu Kaprol, Bahar Korçan gibi Türkiye'nin en önemli moda tasarımcılarının defilelerinde yer aldı. ITKIB'nin tüm yurtdışı organizasyonlarında Türkiye'yi temsil eden Cansu Dere, 2002 ve 2003 yılları arasında Paris'de çeşitli defilelere katıldı ve...

Ailesi Yunanistan göçmenidir. İlk ve orta ögrenimini İzmir'de tamamladı. 2000 yılında Kanal D Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda Türkiye 3. güzeli seçildi ve o yıldan itibaren profesyonel mankenlik yapıyor.Öğrenimine İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü nü bitirdi. Hakan Yıldırım, Cengiz Abazoğlu, Ümit Ünal, Evrim Timur, Arzu Kaprol, Bahar Korçan gibi Türkiye'nin en önemli moda tasarımcılarının defilelerinde yer aldı. 

ITKIB'nin tüm yurtdışı organizasyonlarında Türkiye'yi temsil eden Cansu Dere, 2002 ve 2003 yılları arasında Paris'de çeşitli defilelere katıldı ve birçok önemli fotoğrafçıyla çalışmalar gerçekleştirdi. 2006 yılı itibariyle Sıla isimli dizide rol alıyor. Ayrıca Kenan İmirzalıoğlu'yla birlikte Son Osmanlı Yandım Ali adlı sinema filmini çekmiştir. 
2006 yılından beri komedyen Cem Yılmaz ile birliktedir. 

Filmografisi 
Kabuslar Evi: Takip (2006) – Esme 
Son Osmanlı Yandım Ali (2006) – Defne 
Sıla (2006) – Sıla 
Güz Yangını (2005) – Ceylan 
Metro Palas (2004) – Nazan 
Alacakaranlık (2003) – Irmak Bozoğlu 
Altın Kızlar (2009)- Ceylan