BIST 8.768
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.238,57

ERKENCİ KUŞ

Star TV'nin yeni dizisi Erkenci Kuş, her hafta salı akşamları ekrana geliyor. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın, senaristliğini  Ayşe Kutlu'nun yaptığı dizinin başrollerini ise Demet Özdemir ve Can Yaman paylaşıyor. Özdemir ve Yaman'ın yanı sıra dizinin oyuncu kadrosunda Özlem Tokaslan, Berat Yenilmez, Birand Tunca, Sevcan Yaşar, Mehmet Cihan Ercan, Ali Yağcı, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Zeynep Kızıltan, Sibel Şişman bulunuyor. 

Erkenci Kuş Dizisinin Konusu Şöyle; Sanem’in, babası Nihat’ın bir bakkal dükkanı vardır. Küçük yaşlardan itibaren her sabah çok erken saatlerde nefes darlığı yaşayan babasının yerine bakkalı açan Sanem, ablası Lale’nin tam tersi doğal, neşeli ve yaşam dolu bir genç kızdır. Sanem, ablasının çalıştığı kadın dergisi Kontes’te eleman arandığını duyunca iş başvusu yapacak ve dizide macera da ondan sonra başlayacak.

Derginin patronu Aziz beyin iki oğlu var; Can ve Emre… Sanem işlerin pek de yolunda gitmediği dergide çalışmaya başladıktan sonra bir anda kendisini ilginç olayların içinde bulacak. Can Yaman’ın canlandıracağı patronun oğlu Can Divit’le arasında tesadüflerle başlayan yakınlaşma olayların yönünü değiştirecek. Son derece maceracı bir ruha sahip olan Can, şehir hayatının küçük hesaplarından uzak doğayı seven sportmen bir gençtir. Bu özellikleri Sanem’le arasında özel bir bağın kurulmasına da neden olacak.