BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,89
ALTIN 2.438,93
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Zayıf gösteren makina

HP firması, 'zayıf' gösteren fotoğraf makinasını piyasaya sundu.

Abone ol

Digital dünya hergün bir yeniliğe kapı açıyor. HP firması, 'zayıf' gösteren fotoğraf makinasını piyasaya sundu.  HP'nin yeni dijital fotoğraf makinesi HP Photosmart R967, 10 MP çözünürlüğe, 7,6 cm büyüklüğünde LCD ekran, 170 derecelik görüş açısı sunuyor, sarsıntı önleyici modu ile bulanık fotoğrafları tarihe gömüyor.

HP Real Life Teknolojileri sayesinde makine üzerinde kırmızı göz kusurunu otomatik düzeltmek mümkün oluyor. Fotoğraf birleştirme özelliği, 5 adede kadar fotoğrafı makine üzerinde birleştirerek panoramik fotoğraflar çekilmesini sağlıyor.

HP Photosmart R967'nin dikkati çeken özelliklerinden biri de Tasarım Galerisi. Tasarım Galerisi'nde farklı çerçeve ve renk efektleri ile filtreler bulunuyor. Kullanıcılar, bu özellikleri kullanarak çektikleri fotoğrafları istedikleri gibi kişiselleştirebiliyorlar. Galerinin en enteresan ve neşeli efektlerinden biri inceltme efekti. Fotoğrafı çekilen kişileri, bu özelliği kullanarak 2 kademeli olarak inceltmek mümkün. Fotoğrafta şişman çıktığından sürekli şikâyet edenler için bu özelliği kullanan Photosmart R967'de Tasarım Galerisi, doğrudan ürünün içinde bütünleşik olarak bulunuyor ve kullanımı için herhangi ek bir yazılım ya da PC bağlantısı gerekmiyor.