BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.431,77
HABER /  GÜNCEL

Ali Kırca atvye döndü!

Ali Kırca bu sabah 11.30'da atv'nin binasına geldi. Çalışanlar Kırca'yı kapıda karşıladı.

Abone ol

Ali Kırca, atv'ye döndü! Çalışanlar ve yöneticiler, ünlü anchormani Haber Merkezi'nin bulunduğu katın kapısında karşıladı. Ünlü anchorman Ali Kırca bu sabah 11.30'da atv'nin binasına geldi. Son derece rahat gözüken Kırca'yı atv Haber çalışanları ve yöneticileri katın kapısında karşıladı. Çalışanlarla şakalaşan ve sürekli güldüğü gözlenen Kırca, haber merkezinin ortasında bir süre çalışanlarla sohbet etti.

Daha sonra Murat Demirel'in odasına giren Kırca burada Demirel ve Korcan Karar'la birlikte kapıyı kapatarak bir süre görüştü. Kırca ardından kendi odasına geçti ve günlük gazetelerle internet sitelerine baktı. medyatava.net sitesinde yeralan habere göre, öğle yemeğine çıkan Kırca'nın tekrar kanala dönmesi bekleniyor. Kırca öğleden sonra haber toplantısına katılacak ve 19.30'da Ana Haber'i sunacak.

DÜN AKŞAM TOPLANTI YAPILDI
Ali Kırca dün akşam 16.30'da atv binasının yanında bulunan ve Kırca'nın da sık sık öğle yemeklerini yediği Plaza Otel'de kanalın yöneticileriyle buluştu. Yönetim bu toplantıda Kırca'nın işe devam etmesi gerektiğini söyledi. Bu toplantı sonrasında binaya girmeyen Kırca, evine gitti.

Kaynak: www.medyatava.net