BIST 10.173
DOLAR 32,30
EURO 34,99
ALTIN 2.450,61
HABER /  GÜNCEL

Bursagazdan kampanya

Bursagaz, 23 Ağustosta başlayacak yeni abone kampanyası çervesinde hediye veriyor.

Abone ol

Bursa Şehiriçi Doğalgaz Dağıtım Ticaret ve Taahhüt A.Ş'nin (Bursagaz), 23 Ağustosta başlayacak yeni abone kampanyası çervesinde, bir kişiye daire, 15 kişiye de kombi hediye edileceği bildirildi.

Bursagaz Genel Müdürü Ertuğrul Altın, düzenlediği basın toplantısında, 23 Ağustos-30 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek kampanyaya, 2006 yılı yatırım bölgelerinde oturan veya o bölgelerde ev sahibi ve iş yeri olanlar ile sokağında doğal gaz bulunan, ancak henüz doğal gaz abonesi olmamış kişilerin katılabileceğini söyledi.

Kampanya süresince doğal gaz abonelik bedelinin 20 YTL peşin artı 6 taksit olarak tahsil edileceğini ifade eden Altın, bu yıl düzenledikleri 2. abonelik kampanyasıyla yine çok iddialı olduklarını belirtti. Altın, geçen yıl doğalgaz sektöründe bir ilke imza atarak bir aboneye çekilişle otomobil hediye ettiklerini dile getirerek, ''Bu yıl ise yine bir ilki gerçekleştiriyoruz ve kampanyaya katılan bir abonemize çekilişle anahtar teslimi daire ve 15 kişiye kombi hediye ediyoruz'' dedi.