BIST 9.916
DOLAR 32,41
EURO 34,83
ALTIN 2.432,66
HABER /  MAGAZİN

Çilingiroğlu Ferayeyi bıktırdı

Kaya Çilingiroğlu'nun çapkınlıklarına dayanamayan Feraye ortadan kayboldu.

Abone ol

Doğuma 15 gün kala kayıplara karıştı! Sevgilisi Kaya Çilingiroğlu'nun çapkınlıklarına dayanamayan Feraye Tanyolaç, kimseye haber vermeden ortadan kayboldu

Eylül başında doğum yapacak olan sevgilisi Feraye Tanyolaç'ı yalnız bırakmamak adına uzun süre İstanbul'dan ayrılmayan Kaya Çilingiroğlu, sonunda dayanamayıp geçtiğimiz hafta Bodrum'a gitmiş, meşhur beach'lere adım atar atmaz da yine çapkınlık turlarına başlamıştı. Neredeyse her gün bir başka güzelle görüntülenen Çilingiroğlu'nun fotoğrafları da çok geçmeden gazetelerde yer aldı. Kaçamakları ortaya çıkınca Tanyolaç'ı üzdüğünü düşünüp apar topar İstanbul'a döndü, ama burada da uslanmadı ve Bodrum'da objektife yakalandığı genç kızla Reina'da buluştu... İşte bu kaçamak zinciri Feraye Tanyolaç'ın sabrını taşırdı.
Kaya Çilingiroğlu'nun kısa süre içinde birkaç farklı güzelle basında yer alması, söylenenlere göre Tanyolaç'ı çileden çıkarmış. Sevdiği adamın asla uslanmayacağını anlayan Tanyolaç, kimseye haber vermeden ortadan kaybolmuş. Babası dahil hiç kimse ona ulaşamamış. Herkes başına bir şey gelmesinden endişeleniyor, Çilingiroğlu'nun da gözüne uyku girmiyormuş.
Derken Feraye Tanyolaç, ailesini arayarak iyi olduğu ve bir arkadaşının İstanbul yakınlarındaki yazlığında kaldığı haberini vermiş. Ancak Kaya Çilingiroğlu ile hâlâ görüşmüyormuş. 4 Eylül'de doğum yapacak olan genç kadın, bu gergin günlerden dolayı hamileliğinde de sıkıntılar yaşamaya başlamış.